Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 20 februarie 2015

emisiunea mpfm 4 din 20 februarie 2015Mai este o zi pana vom afla daca Teodor va pleca impreuna cu mama lui sau va continua competitia. Pana atunci, astazi de la ora 12-00 si 14-00 vom putea afla ce conflicte s-au nascut dupa ce anumite alimente au fost incurcate de noii concurenti, dar si ce critici au fost aduse la adresa unei noi concurente dupa Ziua Indragostitilor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Mirela Boureanu Vaida a nascut azi-dimineata o fetita perfecta sanatoasa. Momente deosebit de emoţionante astăzi la Mireasă pentru fiul meu, unde Mirela a intervenit în direct, prin telefon, pentru a vorbi despre faptul că a devenit mămică. Danut a implinit astazi frumoasa varsta de 33 de ani. Atmosfera tensionată care există între concurenții noi și cei vechi s-a transformat într-un conflict de proporții! Acestia au fost divizati de neintelegerile de la bugetul de cumparaturi. Certitudinea că doamna Anișoara va părăsi competiția i-a stârnit numeroase gânduri și frământări doamnei Maria!

Atitudinea Mariei față de noile concurente, privită cu suspiciune de fetele vechi! Ana a lesinat si a fost luata de urgenta in timpul emisiunii. Concurenta nu a mancat corespunzator in ultimele zile. O nouă discuţie aprinsă a izbucnit în casă după ce unii dintre telespectatori au acuzat-o pe iubita lui Nicolae că a trişat la concursul de Valentine’s Day. A trişat sau nu Lăurica la concursul de Valentine’s Day!? Ionela a fost deranjata de faptul ca Adriana le-a spus concurentelor noi discutiile pe care le-a purtat ea cu celelalte fete. Danut se teme ca iubita lui, Carmen, inventeaza motive ca sa il tina la distanta. Danut si Carmen au primit cadou o croaziera de la sustinatori.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *