Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 20 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 20 mai 2015Critici dure la adresa Catalinei in urma finalei de sambata. Cei doi implinesc astazi o saptamana de cuplu! Afla ce discutii aprinse au fost in urma finalei, dar si in pauzele de publicitate, astazi de la ora 12:00 si 14:00! Laurica si Cristi au experimentat doua nopti intr-un apartament de lux, ca si cuplu proaspat casatorit. Catalina a fost acuzata de faptul ca nu ar avea sentimente pentru Nicolae. Afla aici care este cauza disputelor dintre Catalina si celelalte concurente.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Catalina: “Nu pot sa lupt in haita asta de lupi!”

Laurica: “Decat o catelusa, mai bine o lupoica!”

Andrada a spus ca Nicolae si Catalina doar au impresia ca ceilalti au ceva cu ei, acest lucru nefiind adevarat. Simona si Radu s-au apropiat destul de mult in ultima perioada. Gesturie lor trădează sentimente nespuse! Să fie doar o strânsă prietenie sau un început promițător al unei povești de dragoste?

Pe cine va alege Radu dintre Andrada si Simona?

Cristiana si Simona au purtat o discutie codata despre apropierea dintre Radu si Simona.

Simona a dat de inteles ca se teme de o relatie cu Radu, din cauza instabilitatii lui.

Radu a recunoscut ca o place pe Simona.

Radu: “O plac pe Simona, dar nu cred ca ea ma place!”

Dintre Andrada si Simona, Radu a ales-o pe Andrada cu care sa mearga la o seara romantica in jacuzzi. Cu toate acestea, Radu a spus ca intre el si Andrada nu va mai fi niciodata o relatie de iubire.

Cel mai nou cuplu din competitie a dat subiecte de discutie celorlalti concurenti. Pozitionarea in clasament si popularitatea dobandita de Catalina si de Nicolae a lovit ca un trasnet.

In ultima perioada, Catalina a avut discutii cu ceilalti concurenti din diferite motive, dar a venit si timpul mancarii. Catalina nu accepta sa imparta alimentele cu alti concurenti!

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

27 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 20 mai 2015

  1. Violeta

    Am vazut ca a venit cu parul cret, in emisiunea de ieri, dra Catalina si am realizat cat de mult seamana aceasta cu o mielusica, o mielusica la exterior, dar o lupoaica la interior, cu alte cuvinte: un lup in blana de oaie. Absolut tot este la Catalina contradictoriu, pornind de la afirmatii si terminand cu atitudinea ei. Ne spune ca e o dra educata, in schimb, are un limbaj demn de un birjar sau de cea mai infama mahala, spune ca nu vrea sa intre in conflicte, dar continuu ii provoaca pe ceilalti, ca tot ea sa poata poza in victima, spune ca n-o intereseaza banii, dar tine cu dintii sa ramana in acest concurs, ba afirma ca inca mai are sentimente pentru fostul ei iubit si intra in Casa emisiunii sustinand ca e indragostita de Petru si-si doreste o familie alaturi de acesta. Pleaca Petru din concurs, Catalina ii face ochi dulci acelui dansator care a venit la petrecerea fetelor si-l intreaba pe acesta daca are iubita, nelasandu-i acelui baiat nici macar un moment de respiro, ci sufocandu-l cu prezenta si intrebarile ei. Dupa ce s-a lamurit ca dansatorul nu e interesat de ea, brusc o loveste marea „dragoste” pentru Nicu, si-a dat seama mielusica ca Nicu poate reprezenta biletul ei catre Marea Finala si catre Marele Premiu. Sa fim seriosi, cine a iubit sau iubeste, stie ca sentimentele de iubire nu apar si nici nu dispar peste noapte, dragostea are nevoie de timp ca sa creasca, sa se dezvolte. Cum poate sa spuna Catalina ca e indragostita de Nicolae, dar, in acelasi timp, sa se simta atrasa inca de Petru? Cum putea sa spuna Catalina ca e indragostita de Petru, cand ea avea inca sentimente pentru fostul iubit? Ma uitam la ea, cu cata nonsalanta ii reprosa lui Nicu, ca nu are sentimente pentru ea, pentru ca acesta incerca s-o faca sa zambeasca, in loc sa se tavaleasca de plans isteric ca e posibil sa plece Catalina la finala saptamanii trecute. Cu cata nonsalanta ii facea reprosuri aceasta mielusica vicleana lui Nicolae ca nu ar avea sentimente pentru ea, cand tocmai ea este cea care se joaca de-a dragostea. Dupa o saptamana de relatie, ea deja vorbeste de casatorie in Marea Finala, lui Nicu, in acel moment, ar fi trebuit sa i se aprinda niste beculete de alarma. Mi-ar parea rau pt Nicu, ca, probabil, din teama de singuratate sau de un nou esec amoros, sa se multumeasca cu aceasta Catalina, cu aceasta mielusica vicleana, unsa cu toate alifiile, care doar s-ar folosi de el ca sa ajunga in Marea Finala si, drept urmare, la Marele Premiu. Nicule, ai grija ca ti-l bagi pe necuratul in casa si greu o s-o mai scapi de acest scai perfid numit Catalina!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *