Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 20 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 20 mai 2015Critici dure la adresa Catalinei in urma finalei de sambata. Cei doi implinesc astazi o saptamana de cuplu! Afla ce discutii aprinse au fost in urma finalei, dar si in pauzele de publicitate, astazi de la ora 12:00 si 14:00! Laurica si Cristi au experimentat doua nopti intr-un apartament de lux, ca si cuplu proaspat casatorit. Catalina a fost acuzata de faptul ca nu ar avea sentimente pentru Nicolae. Afla aici care este cauza disputelor dintre Catalina si celelalte concurente.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Catalina: “Nu pot sa lupt in haita asta de lupi!”

Laurica: “Decat o catelusa, mai bine o lupoica!”

Andrada a spus ca Nicolae si Catalina doar au impresia ca ceilalti au ceva cu ei, acest lucru nefiind adevarat. Simona si Radu s-au apropiat destul de mult in ultima perioada. Gesturie lor trădează sentimente nespuse! Să fie doar o strânsă prietenie sau un început promițător al unei povești de dragoste?

Pe cine va alege Radu dintre Andrada si Simona?

Cristiana si Simona au purtat o discutie codata despre apropierea dintre Radu si Simona.

Simona a dat de inteles ca se teme de o relatie cu Radu, din cauza instabilitatii lui.

Radu a recunoscut ca o place pe Simona.

Radu: “O plac pe Simona, dar nu cred ca ea ma place!”

Dintre Andrada si Simona, Radu a ales-o pe Andrada cu care sa mearga la o seara romantica in jacuzzi. Cu toate acestea, Radu a spus ca intre el si Andrada nu va mai fi niciodata o relatie de iubire.

Cel mai nou cuplu din competitie a dat subiecte de discutie celorlalti concurenti. Pozitionarea in clasament si popularitatea dobandita de Catalina si de Nicolae a lovit ca un trasnet.

In ultima perioada, Catalina a avut discutii cu ceilalti concurenti din diferite motive, dar a venit si timpul mancarii. Catalina nu accepta sa imparta alimentele cu alti concurenti!

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *