Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 20 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 20 martie 2015Cum au petrecut aseara baietii in compania a trei dive senzuale? Despartire cu scantei! Care este motivul? Ce noi dispute au mai avut Petru si Danut?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Criticile lui Petru i-au starnit lui Danut setea de razbunare. In urma conflictului lor, Danut si Petru au fost criticati dur de fetele pentru care au sentimente.

A format Roxana un cuplu cu Andrei doar in urma insistentelor familiei sale?

Andrei a fost cel care a pus capat relatiei cu Roxana. Concurentul i-a reprosat Roxanei ca a format un cuplu cu el doar pentru a nu fi eliminata din competitie. Andrei: “Am simtit ca am fost roata de rezerva a Roxanei!”

Care au fost cauzele care au condus la despartirea dintre Laurica si Nicolae?

Doamna Mioara, mama Lauricai: “Laura in relatia asta nu a gresit cu nimic! Abia astept sa ajung acasa sa le spun si celor de acasa“ In urma reprosurilor Ionelei, Lavinia a luat atitudine si a facut curatenie, dar cu zgomot. Este Ionela interpretata gresit sau reprosurile ei sunt prea dure?

Petru: “Lavinia trebuie sa se imbrace mai decent!”

Credeti ca Lavinia adopta intentionat o atitudine provocatoare?

Elly și Cristian au fost provocați să stea departe unul de celălalt timp de o săptămână, fără să spună nimănui nimic. Dacă cei doi reușeau să ducă sarcina la bun sfârșit, ar fi petrecut câteva zile într-o altă casă. Din pacate, ei au pierdut provocarea.

Dacă unii visează la premiul cel mare, Cristiana și Marian se preocupă de prima noapte de dragoste.

Doamna Maria este foarte afectată de comportamentul lui Nicolae fată de ea, după despărțirea de Lăurica.

Baietii au avut de ales aseara, daca vor sa petreaca cateva ore in compania fetelor sau la o petrecere in casa baietilor. Băieții de la ”Mireasă pentru fiul meu” au avut ocazia de a se distra alături de Andreea Podărescu, Denisa Biță și Simona Trașcă.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *