Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 20 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 20 octombrie 2014S-au destramat cupluri, dar noi idile se infiripa. Fie ca au asteptat sa se cunoasca mai bine sau ca au fost dezamagiti de primele alegeri, fetele si baietii plutesc din nou pe aripile iubirii. Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. O noua saptamana o noua petrecere la Mireasa pentru fiul meu. De aceasta data a fost ziua de nastere a lui Elly, care a implinit varsta de 19 ani.
Daca Marian a dansat cu Cristiana, Roxana a incercat sa il cunoasca mai bine pe Catalin. In timp ce dansau Roxana i-a povestit lui Catalin ca fostul ei prieten cu care a stat 3 ani de zile tot asa mai mic a fost, asta e genul ei de baiat. Sa fie acesta inceputul unei noi povesti de dragoste la mpfm?
Cristian este nemultumit de comportamentul partenerei sale Elly, pe care o acuza ca ii ofera prea putin si ii da dragoste cu portia. Aceasta este acuzata si de telespectatori ca nu are sentimente pentru Cristian si ca a venit in acest concurs doar pentru a gasi celebritatea.
Elly a fost acuzata ca la petrecerea de ziua ei a stat cu ochii pe Danut chiar si atunci cand il saruta pe Cristian.
Aceasta a fost si ea suparata ca iubitul ei consoleaza pe toata lumea cand au nevoie dar mai putin pe ea.
Intru-una din pauze, dupa ce au fost difuzate niste poze cu ea din timpul cand a participat la alte emisiuni, Elly s-a intors in camera ei unde a izbucnit in plans. Simona este de parere ca pentru Elena cea mai buna aparare este atacul.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *