Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 21 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 21 ianuarie 2015Descoperiti cauzele reale ale neintelegerilor ce afecteaza cuplurile din competitie, astazi, de la ora 12:00, alaturi de Andreea Mantea,iar de la 14:00 cu Mirela Boureanu Vaida.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Elly si Cristian au stat de vorba despre problemele din cuplul lor si s-au impacat. Desi nu-si mai dadeau sanse de impacare, Cristiana si Marian sunt din nou impreuna. Nicolae nu mai are liniste! Noapte de noapte concurentul de la „Mireasa pentru fiul meu” isi viseaza aleasa. Madalina sustine ca nu ar putea avea alta relatie in casa sa ca ar suferi daca l-ar vedea pe Catalin cu o alta fata. Catalin considera ca nu este momentul sa se casatoreasca.

Teodor este suparat ca mama lui nu doreste sa mai stea cu el in competitie. Intrebarea zilei: „Credeti ca mai sunt sanse ca Danut s-o recucereasca pe Carmen?” Danut nu s-a dat batut in incercarea de a o recuceri pe Carmen. Concurentul se teme ca fosta lui iubita va fi cucerita de un nou concurent.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *