Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 21 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 21 mai 2015Este lipsa de comunicare un obstacol imposibil de invins pentru Elly si Cristian? Vazandu-i pe Elly si pe Cristian mai distanti ca niciodata, Cristiana si Marian au incercat sa ii impace! Tot astazi, incepand cu ora 12:00 si 14:00 vom afla ce a avut de spus mama Lauricai la adresa Catalinei! Elly si Cristian au intampinat probleme de comunicare, iar Cristiana si Marian au incercat sa-i impace, dar fara rezultat. Mama lui Elly a dorit sa intervina telefonic pentru a-si da cu parerea despre problemele intampinate de fiica ei in cuplul format cu Cristian. Mama lui Elly este de parere ca fiica ei este mereu calda, dar Cristian este vesnic nemultumit.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Doamna Andreea isi doreste ca Elly si Cristian sa se cunoasca si in afara competitiei si a spus ca este dezamagita de acel video incriminator, in urma caruia au fost acuzati de incalcarea regulii 25.

Interventiile doamnei Maria in apararea fiului ei nu sunt pe placul Catalinei.

Radu: “Nicolae o place pe Catalina pentru ca stie ca nu mai are sanse la Laurica!”

Atat mama Catalinei, cat si mama Lauricai au intrat in legatura telefonica pentru a lamuri lucruri intamplate cu fiicele lor in competitie.

Mama Laurica a afirmat ca mama Catalinei a fost interesata de banii pe care fiica ei i-ar primi in competitie.

Radu: “Mama Catalinei este interesata ca fiica ei sa castige Marele Premiu!”

Cristi a afirmat ca a atins-o pe Catalina pe san, dar aceasta nu a reactionat in niciun fel!

Laurica si Cristi au petrecut 2 nopti intr-un apartament rezidential de lux. Acolo au primit vizita mamei si finei Lauricai, dar si a 4 dintre concurenti: Radu, Andrada, Danut si Carmen.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *