Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 21 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 21 noiembrie 2014Prietenie sau amicitie de circumstanta? Descoperiti dedesubturile unei prietenii ce parea indestructibila, dar si concluziile unei povesti de iubire ce v-a tinut pe jar pana acum, astazi, de la ora 12:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu”.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Grupul vesel este pe cale de a se destrama in totalitate. Fetele considera ca glumele baietilor sunt mult prea exagerate, iar criticile venite din exterior nu au facut decat sa ii indeparteze si mai mult unii de altii. Madalina, Roxana si Simona l-au acuzat pe Danut de ipocrizie, pentru ca acesta a afirmat ca intre fete nu exista prietenie, deoarece ele se barfesc pe la spate. Fetele considera ca Danut nu era in masura sa le critice, ci ar fi trebuit sa le ia apararea daca se considera prieten cu ele.

Sustinatoarele i-au tocat din nou pe concurenti pentru comportamentul si actiunile lor din competitie. Alina Nartea, model international, le-a tinut fetelor din competitie o lectie de stil si feminitate. Danut a continuat sa critice atitudinea fetelor din grupul vesel. Concurentul a observat ca fetele l-au tinut la distanta dupa ce el a facut anumite afirmatii la adresa lor.

Danut este de parere ca fetele se inteleg bine doar de fatada si s-a simtit deranjat de faptul ca Simona, Madalina si Roxana au criticat comportamentul lui in ceea ce o priveste pe Carmen. Danut despre Carmen: „Are anumite calitati pe care la o alta fata greu le gasesti!” Desi Lucian isi doreste o impacare cu Elena, aceasta nici nu vrea sa auda asa ceva. Ionela l-a acuzat pe Teodor ca nu o sustine in disputa ei cu Roxana, iar el a considerat ca ea nu tine cont de parerea lui, si anume aceea de a-si mai tempera comportamentul vulcanic.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

17 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 21 noiembrie 2014

 1. ioana79

  Buna,ANA!
  Nu ai scris din cauza FANICILOR,spui tu; cred ca eu n-o sa mai scriu din …cauza de nemaiurmarind emisiunea. Poate cate-o gala cand raman acasa,altfel nu vreau sa mai pierd weekend-ul in casa.Se poate,am vazut.
  Duminica trecuta ti-a placut ziua …Romaniei cu ale noastre cantece! Imagineaza-ti cum cantam noi cand mergem pe munte,noaptea in jurul unui foc, cu o chitara si-o…muzicuta,melodia lui FL_inel de aur_,ne amuzam copios.
  Pt ca iarna vine,vine si,poate nu o sa ne mai intalnim pe zapada,iti trimit o melodie a Madalinei Amon ,placuta f mult de Ella :http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Dm59GA9A4W8
  Mai sunt cateva minute pana la 14si mi-a venit un somnic; merg sa fac o cafea,care vreti,sunteti invitatele mele!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *