Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 21 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 21 octombrie 2014Sau despartit de curand, dar Catalin si Cristiana isi cauta alti parteneri. Sunt Cristiana si Marian doar prieteni apropiati sau se iubesc? Noi povesti de dragoste isi fac aparitia, insa drumul este lung si anevoios. Descoperiti ce obstacole stau in calea iubirii astazi, de la ora 12:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Danut a fost deranjat de un gest facut de Carmen. Aceasta a afirmat ca el nu incearca sa o cucereasca si doar vorbeste, nu incearca deloc sa ii arate ca e o persoana schimbata. La ultima petrecere data in casa mpfm concurentii s-au distrart pe masura. In timp ce Danut dadea dedicatii pentru Carmen, aceasta statea retrasa intr-un colt.
Marian sociabil ca intotdeauna a invitat-o la dansa tocmai pe Raluca, insa Flavius a intervenit foarte repede si i-a furat-o acestuia.

Afectati recent de esecurile in dragoste, Nicolea si Cristiana s-au consolat reciproc.
Catalin a fost foc si para cand a auzit de posibilitatea formarii unui cuplu intre Marian si Cristiana.

Cristiana i-a reprosat lui Catalin ca trebuie sa stie sa tina o fata langa el, nu asa cum se poarta el. Aceasta a prins aripi cand Marian a lasat o usa deschisa in privinta formarii unui cuplu.
Carmen se simte agasata de incercarile lui Danut de a o cuceri. Acesta nu ii inspira lui Carmen nici siguranta si nici incredere.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *