Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 22 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 22 aprilie 2015 Discutii aprinse in Casa Fetelor din cauza scaunelor mutate din bucatarie la machiaj si invers. Cine a mutat scaunele si nu le-a mai adus inapoi? Aflati astazi incepand cu ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Problema lipsei scaunelor din bucatarie a starnit mici tensiuni intre fete. Elly s-a declarat nemultumita ca fetele duc scaunele din bucatarie la machiaj, dar nu le mai aduc inapoi!

Ionela a fost deranjata de dezordinea lasata in dressing de unele fete.

Carmen este destinatara buchetului de flori trimis de Razvan cu mesajul “Pentru cei mai frumosi ochi”.

Concurentii s-au distrat pe cinste la Han. La cateva luni dupa ce a intrat in casa, Andrada a dezvaluit mai multe detalii despre viata ei intima, detalii care nu l-au impresionat prea mult pe Radu. Se teme oare Radu ca va fi inselat de catre Andrada?

Seria dezvaluirilor privind trecutul Andradei a continuat, caci concurenta a povestit ca atunci cand era doar o adolescenta a fost la un pas de a fi violata. A fost salvata, insa, de un prieten de-al ei, care ulterior i-a devenit iubit, in ciuda faptului ca se afla intr-o relatie.

Cristian si Elly se iubesc la nebunie, insa au si momente mai dificile, iar unul dintre acestea s-a petrecut recent. In urma unei discutii in contradictoriu cu iubita sa, Cristian a izbucnit in lacrimi si i-a spus acesteia ca nu suporta sa o vada suparata, ca o iubeste prea mult.

Elly si Cristian au avut anumite neintelegeri la Han. Au fost Elly si Cristian in prag de despartire?

Elly a avut anumite nemultumiri la adresa lui Cristian, dar spera ca el sa isi dea seama despre ce este vorba, fara a-i da prea multe amanunte.

Elly a fost acuzata ca se ascunde in spatele unei masti in relatia cu Cristian. Credeti ca Elly afiseaza o imagine falsa fara de Cristian?

Catalina a insistat sa-l cucereasca pe Petru, dar el a refuzat sa formeze un cuplu cu ea, deoarece este cu gandul la Ana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *