Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 22 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 22 octombrie 2014Idilele continua neabatute, dar relatiile de prietenie sunt puse la grea incercare, iar legaturile stranse de amicitie ameninta sa se destrame. Descoperiti cauzele tensiunilor dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Astazi este o zi speciala pentru Elena si Lucian, cei doi implinesc azi o luna de cand s-au hotarat sa formeze un cuplu. Acestia se pare ca nu au pregatit nimic romantic cu aceasta ocazie pana acum.
Parerea Mirelei, matusa Valentinei, care si-ar fi dorit ca nepoata ei sa fi format un cuplu cu Cristian a venit ca o lovitura pentru Daniel. Acesta interventie a Mirelei i-a intarit mai mult convingerea lui Daniel de a pleca din competitie.
In timpul finalei saptamanii de sambata, Daniel nu a fost singurul vizat de Mirela. Aceasta a sfatuit-o pe Valentina sa se indeparteaza de Elena pentru ca are o influenta nefasta asupra ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

sursa: a1 ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *