Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 23 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 23 aprilie 2015Situatie dificila pentru Petru: Ii place atentia pe care Catalina i-o acorda, dar in acelasi timp se simte sufocat de ea! Desi a facut totul pentru a-l cuceri, Petru nu o poate uita pe Ana. Astazi, incepand cu ora 12-00 si 14-00 aflati ce au discutat cei doi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Situatie dificila pentru Petru! Iiplace atentia pe care Catalina i-o acorda, dar in acelasi timp se simte sufocat de ea. Catalina a facut totul pentru a-l cuceri pe Petru, dar el nu o poate uita pe Ana!

Andrada are o atitudine ostila la adresa Catalinei! Concurenta spune ca a intrat în competitie folosindu-se de Petru! Andrada: “Catalina s-a folosit de Petru pentru a intra in competitie”

Ionela a tinut sa-i ia apararea Catalinei, spunand ca aceasta chiar a incercat sa se apropie de Petru, insa el nu i-a permis.

Andrada si Radu s-au ironizat reciproc! Cei doi si-au spus mai multe glume si afirmatii deocheate! Andrada catre Radu: “Gasesc barbati ca tine pe toate drumurile!” In competitie, Ana il respingea pe Petru, dar acum isi doreste o relatie cu el. Ana si-a dat seama ce simte pentru Petru, doar atunci cand a stat la distanta de el.

Anei ii este tot mai dor de Petru si a cerut cu disperare sa il vada. Ana: “Petru este barbatul pe care mi-l doresc in viata mea!”

Petru catre Ana: “De ce nu m-ai acceptat in viata ta?”

Ana regreta faptul ca a vrut sa-l cunoasca pe Gabi. Ana: “Imi pare rau ca am vrut sa-l cunosc pe Gabi si ca l-am dezamagit pe Petru!”, “Este prima data cand sunt indragostita!”

Gabi a intrat in legatura telefonica, pentru a vorbi cu Ana: “Ceea ce mie Ana nu-mi iarta, lui Petru ii accepta!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *