Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 23 februarie 2015

emisiunea mpfm 4 din 23 februarie 2015Urmeaza momente incendiare! Vor curge lacrimi de tristete, se vor face afirmatii controversate, iar reprosurile vor curge din toate partile! Framantarile relatiilor incordate dintre vechii si noii concurenti ies la iveala, iar afirmatiile unei mame fac ravagii! Cum vor raspunde concurentii? Care vor fi reactiile lor? Aflati, astazi, de la ora 12:00 si 14:00, alaturi de Andreea Mantea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Concurentii au fost vineri la Romexpo la targul de nunti, unde toate cuplurile s-au casatorit pentru o zi. De asemenea au facut un test de compatibilitate, unde Marian si Cristiana au iesit castigatori. Teodor a fost prins între bucuria rămânerii în competiţie şi tristeţea provocată de plecarea mamei lui! Săptămâna trecută, a izbucnit un adevărat război între Andrada şi concurentele cu vechime în competiţie!

La finalul săptămânii trecute, Ana si Gabi, fostul concurent din sezonul trecut, au avut ocazia să vorbească, pentru prima dată, spre exasperarea lui Petru. Cei doi au încercat să afle mai multe unul despre celălalt, iar Gabi a sfătuit-o să ţină cont de ceea ce simte, indiferent că-l va alege pe el sau pe Petru.

Concurenţii au sărbătorit cu mare fast aniversarea lui Dănuţ, iar iubita acestuia i-a pregătit o surpriză de zile mari. I-a gătit un tort delicios, după care i-a scris folosind petale de trandafiri că îl iubeşte enorm. Acest lucru l-a impresionat pe Dănuţ, care aproape a izbucnit în lacrimi.

Un telespectator fidel al emisiunii l-a acuzat pe Radu, prin intermediul unei scrisori, că acesta ar fi furat ceva din camera băieţilor. Totuşi, imaginile surprinse de camere îl arată pe concurent jucându-se cu mai multe obiecte, însă nu însuşindu-şi ceva.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *