Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 23 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 23 ianuarie 2015O noua sansa pentru cei ramasi fara cuplu. Intrarea noilor concurenti ai sezonului 4 se apropie. Ghicitoare: La ce visa Danut cu jucaria-n mana? Carmen va ramane uimita! Astazi, de la 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Carmen este convinsa ca Danut va trece peste despartirea de ea, cand vor veni noile concurente. Desi a asigurat-o ca nu asteapta fetele care vor veni in februarie, Danut s-a interesat de inscrieri. Fetele sunt nerabdatoare de venirea noilor concurenti. Teodor a recunoscut ca el cade repede prada ispitelor.

Astazi este ultima emisiune zilnica moderata de Mirela inainte de a intra in concediu prenatal. Curantenia, vesnica problema in casa Mireasa pentru fiul meu. Apetitul nocturn al Ionelei le sperie pe mame. Inainte de a pleca din competitie, Elena i-a dat niste sfaturi Cristianei cu privire la Marian. Marian isi doreste dovezi de iubire, dar Cristiana nu este prea dragastoasa. Concurentul este dezamagit de reactiile iubitei lui si ii reproseaza faptul ca nu isi exteriorizeaza sentimentele. A fost Cristiana rece cu Marian sau totul a fost doar in imaginatia lui? Cristiana: “Marian este barbatul pe care mi-l doresc!”

Conceptia lui Teodor: femeia trebuie sa stie cum sa-si tina barbatul langa ea. De ziua lor, Teodor si-a surprins iubita cu un trandafir rosu si cu un sarut, si au sarbatorit cele 4 luni de relatie alaturi de restul concurentilor.

Carmen a primit un buchet de flori din partea unui admirator, pe nume Catalin. Teodor si Ionela se tem ca dorinta doamnei Anisoara de a pleca din competitie, le va spulbera visul de a-si trai povestea de iubire in competitie. Desi relatia dintre dintre ele este tensionata, doamna Anisoara nu doreste sa-i strice fericirea fiului ei, certandu-se cu Ionela. Credeti ca doamna Anisoara si Ionela ar trebui sa se evite pentru a avea o relatie buna pe viitor? La inceputul competitiei, Ionela isi dorea sa il cunoasca pe fostul concurent Alexandru. Danut este convins ca fosta lui iubita, Carmen, isi va gasi fericirea in bratele unui alt baiat, iar Carmen este convinsa ca el se va linisti alaturi de o alta fata. Danut i-a reprosat lui Carmen ca ea nu i-a luat apararea in fata bunicii ei, desi el mereu i-a luat apararea in fata mamei lui. Carmen: “Ma intereseaza cum sunt eu vazuta!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *