Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 25 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 25 mai 2015Conflictul dintre indragostiti continua! Noi imagini video cu conflictul care a avut loc intre Andrada si Radu a scos la iveala tensiuni mai vechi! Astazi, de la 12:00 si 14:00 descoperiti unde s-a ajuns! Confruntarea apriga dintre Andrada si Radu a lasat urme adanci in sufletele celor doi, pentru ca au ajuns sa se urasca. Neintelegerile de la buget au destramat prietenii. Elly, Simona si Cristiana nu mai vor sa imparta bugetul comun de cumparaturi cu Ionela!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. La scurt timp dupa ce a afirmat ca trebuie sa se intalneasca cu o sustinatoare la cumparaturi, Danut a fost criticat intens pentru ca a mintit. In urma unui mail trimis de telespectatori, se pare ca doamna Mena, sustinatoarea lui Danut, ar fi de fapt, matusa acestuia.

A starnit controverse printre fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, insa Danut a sustinut ca doamna Mena este matusa lui , doar ca nu a vrut sa dezvaluie acest lucru.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *