Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 23 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 23 martie 2015Sambata, mama lui Elly a intrat in competitie, iar in ziua urmatoare Cristian a fugit din casa! De ce a renuntat Cristian la tot? Ce s-a intamplat intre Cristian si Elly? De ce a sarit Cristian gardul? De ce a recurs la acest gest extrem? Veti afla astazi de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Aseara, la scurt timp dupa plecarea mamei lui Elly, Cristian a luat o decizie radicala: a sarit gardul. Aproape toata emisiunea s-a concentrat in jurul intrebarii “De ce a sarit Cristian gardul?”

Elly a plans pe tot parcursul emisiunii, iar restul concurentilor au fost consternati de ceea ce a putut sa faca cel mai iubit dintre concurentii acestui sezon.

Marian, cel care i-a fost cel mai aproape lui Cristian in competitie, este de parere ca refuzul familiei lui Elly si toata presiunea facuta asupra lui, l-au determinat pe Cristian sa recurga la acest gest extrem. Dupa spusele lui Marian, Cristian suferea din dragoste, dar a decis sa tina totul in el si sa nu se destainuie.

Marian despre Cristian: “A suferit prea mult si nu a mai putut. Credeti ca i-a fost usor ca 7 luni de zile sa fie tocat zi de zi, a fie respins? A suferit prea mult din dragoste. Un inger tatuat nu a mai suportat si a plecat!”

Marian: “Cristian nu a fugit ca e las. A fost singurul cuplu din istoria mpfm-ului care a plans unul in bratele celuilalt o ora si jumatate. Putea sa fie toata lumea langa el, daca nu a fost Elly!”

Elly a spus ca supararea lui Cristian a venit in momentul in care mama ei le-a spus sa-si dea jos verighetele primite de la sustinatori, pentru ca nu ar fi bine sa le poarte inainte de casatorie. Potrivit spuselor concurentei, acele verighete insemnau foarte mult pentru Cristian, si anume legamantul lor.

Elly despre Cristian: “Este adevarat, ne ciondanisem putin, dar nu credeam ca va face asta. Eu dormeam!”

In urma celor intamplate la Finala de sambata, Ana nu-si doreste sa-si mai intalneasca tatal.

Andrada a stat suparata pe Radu, dupa ce el a decis sa petreaca joi seara alaturi de baieti la petrecerea data in casa lor. Petru a asigurat-o pe Andrada ca Radu regreta ca nu a mers la iubita lui.

In emisiunea de la ora 12, telespectatorii au aflat de evenimentele neprevazute intamplate aseara in competitie.

Şi-a cunoscut marea dragoste, şi-a regăsit familia şi a suferit. Cristian a petrecut momente incredibile în casa “Mireasă pentru fiul meu”, însă criticile părinţilor lui Elly l-au doborât. Acesta a sărit gardul duminică seară, iar acum iubita lui îşi doreşte cu ardoare să primească o explicaţie. De ce a renuntat Cristian la tot?

Mesajul lui Elly pentru Cristian: “De ce m-ai parasit, Cristian?”

Era cel mai îndrăgit cuplu de la Mireasă pentru fiul meu, iar acum totul s-a destrămat. Cristian a sărit gardul, iar Elly suferă cumplit.

Astăzi, în direct, în emisiune, ea a mărturisit că a încercat să-l facă pe Cristian să înţeleagă că nu o interesează părerea părinţilor ei, că tot ce îşi doreşte e să-l aibă alături. Elly, mărturisire incredibilă: “Am încercat să-i explic că nu mă interesează ce spun ai mei!”

Elly: “Daca as fi fost in locul lui Cristian as fi luptat pana la capat, nu as fi abandonat!”

Oameni din toate colţurile ţării au acuzat-o pe doamna Andreea, mama lui Elly, că este vinovată de plecarea lui Cristian, însă aceasta a negat vehement. Ea a mărturisit că i-a reproşat concurentului doar că purtarea verghetelor este un păcat, iar acest lucru l-a deranjat pe Cristian. Reacţia mamei lui Elly, după ce Cristian a sărit gardul: “Nu a plecat din vina mea!”

Tatal lui Elly s-a arătat dezamăgit de gestul lui Cristian şi a spus că ar fi trebui să stea să lupte.

Tatal lui Elly: “Fuga lui Cristian inseamna sfarsitul relatiei lui cu fiica mea!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 23 martie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *