Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 23 octombrie 2014

emisiunea din 23 octombrie 2014Se clatina cupluri, iar noi idile se infiripa. Vor fi prea mari piedicile din calea iubirii sau dragostea va invinge? Aflati astazi, de la ora 12:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Familia Cristianei este de acord cu apropierea dintre aceasta si Marian, iar ei nu ar avea nimic importriva daca cei doi vor forma un cuplu. Marian s-a amuzat ca dupa ce se v-a termina competitia Mireasa pentru fiul meu sigur se va duce la o partida de pescuit pe balta tatalui Cristianei. Cei din casa s-au amuzat putin pe seama acestei afirmatiei facute de Marian deoarece cu cateva saptamani in urma si Catalin a facut aceiasi afirmatie.
Sa fie oare diferenta mare de varsta dintre Marian si Cristiana motivul pentru care acesta ezita sa formeze un cuplu cu ea sau are alte motive pe care nu doreste sa le dezvaluie.
Elena este suparata pe prietenele ei si ar dori ca acestea sa o apere cu vehementa atunci cand este criticata de familiile lor.
Elena s-a aratat deranjata de reactia apatica a Valentinei si Cristianei in fata criticilor familiilor.
Elly s-a confesat fetelor ca intampina probleme in relatia cu Cristian. Ea considera ca intre ea si Cristian comunicarea lipsete cu desavarsire. Fetele au sfatuit-o sa fie ea mai lipicioasa pentru ca Cristian are nevoie de atentie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

sursa: a1 ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *