Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 24 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 24 aprilie 2015Fiti alaturi de noi pentru a descoperi cele mai noi evenimente din competitie! Unii asteapta sosirea sufletului pereche, dar pentru altii iubirea inseamna doar lacrimi si suferinta. Se anunta inimi frante si sentimente sfaramate? Insa nici conflictele nu le dau pace concurentilor, iar neintelegerile se tin lant. Urmeaza dezvaluiri incendiare, declaratii controversate si marturisiri naucitoare, astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Andrada s-a declarat deranjata de tachinarile lui Radu in urma dezvaluirilor ei despre trecut! Intre Andrada si Radu au existat anumite tensiuni, dupa ce ea a facut acele dezvaluiri despe trecutul ei amoros.

Cristi a fost “vrajit” de o admiratoare intalnita la Hanul Drumetului. Concurentul nu o poate uita pe frumoasa admiratoare intalnita la restaurant! Catalina si Petru au avut parte de o intalnire stabilita de staff, unde cei doi au stat mai mult de vorba. Afla aici daca se multumeste Catalina cu prea putin din partea lui Petru!

Subiectul Ana-Petru a fost din nou amplu dezbatut in emisiune.

Ana si Petru s-au placut de la bun inceput, dar saruturile lor s-au transformat in reprosuri! Ana a refuzat sa mai vina in emisiune, considerand ca staff-ul nu este corect cu ea.

Petru nu este sigur daca isi doreste o relatie cu Ana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *