Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 24 februarie 2015

emisiunea mpfm 4 din 24 februarie 2015Astazi, dragostea pluteste in aer! Concurentii, patrunsi de spiritul sarbatorii de Dragobete s-au pregatit cum se cuvine! S-au facut declaratii de dragoste, s-au schimbat saruturi, iar oaspeti de seama le-au facut concurentilor o vizita surpriza! Cum s-au distrat, cum s-au sarutat si, mai ales, cum s-au iubit indragostitii, aflati astazi, de la ora 12:00! Petrecerea de Dragobete continua! Vom avea saruturi pasionale, declaratii de dragoste, jocuri inedite, iar Viorica, Ionita si Margherita de la Clejani vor incinge atmosfera cu cantecele lor si nu numai! Fiti alaturi de noi, astazi, de la ora 14:00, pentru o editie speciala de Ziua nationala a iubirii la romani!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. În ajun de Dragobete, Ioniţă, Viorica şi Marguerita de la Clejani le-au vizitat pe fete pentru a le sfătui în dragoste! Clejanii in vizita la Mireasa pentru fiul meu. Telespectatorii i-au asemanat pe concurentii din casa Mireasa pentru fiul meu cu diferite personalitati din lumea mondena.

Clejanii au venit la Mireasa pentru fiul meu pentru a sarbatori Dragobetele cu concurentii.

Baietii au sarutat fetele in noaptea de ajun de Dragobete.

Ana nu a vrut sa se lase sarutata de Petru.

Roxana s-a suparat pe Andrei ca a incercat sa o sarute fortat. Cuplurile de la Mireasa pentru fiul meu s-au sarutat ca in filmele celebre de dragoste. Andrada si Radu au castigat un cadou cu ocazia Dragobetelui din partea familiei Clejanilor.

Concurentii au petrecut astazi momente inedite, insa cei care se vor bucura de o escapada romantica la munte sunt Ionela si Teodor.

Cei doi concurenţi au dansat astăzi şi au reuşit să obţină o mini vacanţă, după ce i-au învins pe Carmen şi pe Dănuţ.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *