Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 24 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 24 martie 2015Toata ziua s-a vorbit numai despre el. Ce l-a facut pe Cristian sa sara gardul? Sustinatorii lui Cristian vor fi prezenti in platou, in emisiunea de astazi, 24 martie 2015. Astazi, de la ora 12:00 si 14:00 vom descoperi ce l-a facut pe concurent sa apeleze la aceasta decizie extrema.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Elly este supărată și nu înțelege de ce Cristian a ales să o părăsească. În tot acest timp, familia ei nu îi împărtășește durerea.

Petru consideră că decizia lui Cristian a fost influențată de faptul că Elly nu a încercat să îl integreze în familia ei. Petru este de parere ca Elly nu si-a sustinut indeajuns sentimentele pentru Cristian in fata tatalui ei.

Au trecut aproape două zile de când Cristian a făcut gestul necugetat de a sări gardul, iar acum Elly suferă în tăcere. De aceea, mai mulţi susţinători au venit în platoul emisiunii.

“Ascultă-ţi inima şi vorbeşte! Spune ce simţi!”, i-a transmis un fan concurentei, după care i-a spus să aibă încredere, că dragostea va învinge.

Ultima discuție dintre Elly și Cristian, înainte ca el să sară gardul, a fost cand ea si-a aratat nemultumirea fata de comportamentul lui de la petrecerea baietilor de joi seara.

La Finalul Săptămânii trecute, mama lui Elly a intrat în casă, unde a petrecut momente alături de fiica ei.

A fost dezamăgită de atitudinea lui Cristian atunci când s-a distrat alături de cele trei femei, iar acum doamna Andreea, mama lui Elly, este supărată pe Marian.

După ce concurentul a încercat să o sfătuiască pe Elly să nu mai fie atât de radicală în privinţa iubitului ei, mama acesteia a intervenit şi i-a spus să-i lase fiica în pace, că ştie ea ce are de făcut.

Pe lângă micile reproşuri, doamna Andreea a ţinut să-i amintească lui Elly că tatăl ei vrea să fie prezent în Marea Finală, alături de alţi membri ai familiei.

Spre finalul emisiunii, Andreea Mantea a anuntat un eveniment neprevazut petrecut pe timpul emisiei, dar nu a vrut sa spuna despre ce este vorba.

Andrada a banuit ca este vorba de Radu si a inceput sa planga, cerand cu disperare sa i se spuna adevarul.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *