Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 24 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 24 noiembrie 2014Incepem o noua saptamana alaturi de concurenti, cu subiecte incitante si momente ce va vor tine cu sufletul la gura, astazi, de la ora 12:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu” ! Desi spunea ca nu-si mai doreste sa se impace cu el, Elena a reluat relatia cu Lucian, dupa Finala de sambata, cand matusa concurentului a indemnat-o sa il sarute. Toata lumea i-a indemnat sa fie impreuna, dar cheia a ramas doar la Carmen si Danut. Danut a fost sfatuit sa incerce sa o cucereasca pe Carmen, dar el are inca niste temeri cu privire la formarea unui cuplu cu ea.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Danut a recunoscut ca are anumite sentimente pentru Carmen, dar asteapta ca acestea sa se dezvolte pentru a forma un cuplu. Carmen: „Daca Danut ma doreste, trebuie sa ma cucereasca!” Nicoleta, matusa lui Carmen, a dorit sa intervina prin telefon pentru a-i da un sfat acesteia. Matusa lui Carmen: „Danut nu m-a convins inca, este decizia ta ce vei face!” Nicoleta considera ca Danut nu este potrivit pentru nepoata ei. Matusa lui Carmen considera ca Danut este un barbat imatur si nehotarat. Nicoleta, matusa lui Carmen: „Se vede ca Danut nu o place pe nepoata mea.”, „Carmen s-a implicat emotional in relatia cu Danut!” Mamele s-au distrat pe cinste intr-o noapte, cand nu aveau somn. Sustinatoarele au fost din nou in platou pentru a le fi alaturi concurentilor preferati. Dupa impacarea cu Elena, Lucian nu-si mai doreste sa plece din competitie.

Sustinatoarele de saptamana trecuta au vazut ca Simona il place pe Danut, dar ea a neagat acest lucru. Danut a spus ca a observat ca isi poate permite anumite glume cu Simona, dar nimic mai mult. Simona s-a simtit ofensata in momentul cand nici Danut si nici Carmen nu i-au luat apararea in platou. Danut si Catalin le-a declarat razboi amicelor din grupul vesel. Dupa ce a primit critici din partea sustinatoarelor, Simona si Carmen au purtat o discutie lamuritoare cu privire la cele intamplate. Danut a incercat sa le explice fetelor cele intamplate, dar ele au refuzat sa stea de vorba. Concurentii din grupul vesel sunt convinsi ca vor fi in continuare uniti.

Elena a gatit sub supravegherea atenta a doamnei Nagie. Ionela si Teodor au implinit recent doua luni de relatie, motiv pentru care au sarbatorit intr-un mod romantic. Unele fete au fost deranjate de criticile dure pe care Catalin le-a facut la adresa tinutei lor. Danut s-a aratat gelos pe Nicolae.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *