Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 24 septembrie 2014

emisiunea mpfm din 24.09.2014Incercam sa descalcim itele dragostei. Cine pe cine a ales, dar si ce rivalitati s-au nascut? Aflati astazi, de la ora 12:00. Au aparut primele povesti de iubire, dar nu totul este bine in Casa „Mireasa pentru fiul meu”. Descoperiti ce antipatii au aparut si ce deziluzii ii macina pe concurenti, astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Incepanad de azi Mihail nu mai este concurent in competitia Mpfm, el plecand datorita unor probleme de sanatate.

Cu toate ca pana acum spunea ca graba strica treaba, Teodor a fost primul baiat care a format un cuplu. Dupa intalnirea din parc cei doi s-au intors in casa Mireasa pentru fiul meu foarte fericiti si cu capul in nori. Nu putem spune insa acelasi lucru despre ceilalti doi concurenti care au mers la intalnire. Se pare ca Danut a fost planul de rezerva a lui Elena in cazaul in care relatia cu Lucian nu se concretiza. Dupa ce parea ca intalnirea cu Danut a decurs bine, Elena s-a intors suparata si foarte revoltata in casa fetelor.

Danut crede ca aceasta a ales sa mearga la intalnire cu el doar pentru a-l face gelos pe Lucian si ca Elena a avut un comportament ciudat ciudat pentru o persoana care afirma ca ii place un alt baiat. Marian este si el de acceasi parere ca Elena este nesigura si se joaca cu baietii.

Chiar daca Valentina isi doreste sa formeze un cuplu cu Daniel, acesta este inca indescis asupra numelui fetei pe care vrea sa o cunoasca mai bine. Elly si „baiatul tatuat”, Cristian, si-au trimis cate un mic cadou.
Dupa ce a fost in vizita la baieti dupa finala saptamanii, Madalina spune ca nu este niciun baiat care sa o fi atras in mod special. Ea afirma ca este o persoana care are nevoie de mai mult timp pentru a cunoaste o persoana si pentru a aveam sentimente. In casa Madalina si-a petrecut foarte mult timp cu Mihail, dar se pare ca a fost in zadar acesta paraind competiatia Mireasa pentru fiul meu azi.

Elena si Cristian, dupa ce au avut acel schimb dur de replici au revenit la ganduri mai bune si au facut pace, Elena chiar devenind mesagerul dragostei intre Cristian si Elly.

Marian sustine ca toate fetele il plac dar niciuna nu il vrea ca partener, majoritatea avand deja cupluri sau si-au ales deja baiatul cu care vor sa formeze cuplu. El nu isi doreste sa faca un cuplu cu o fata care a format sau a vrut sa formeze un cuplu cu alt baiat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *