Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 25 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 25 martie 2015Urmeaza dezvaluiri incendiare! Evenimente dramatice din trecutul unuia dintre concurenti ies la iveala! Fuga lui Cristian provoaca reactii si pasiuni nebanuite! Un eveniment de maxima importanta schimba radical situatia in competitie! Fiţi alaturi de noi, astazi, de la ora 12:00 si 14:00 descoperiti intamplarile ce au dus tensiunile din casa la cote incredibile!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Marius, vărul Anei, o acuza pe concurentă că a mințit atunci când a povestit despre tatăl ei.

Tatălui Anei povestește la ”Mireasă pentru fiul meu” propria versiune asupra trecutului unei întâmplări tragice. Bărbatul face lumină în cazul morții surorii mai mici a concurentei.

Petru i-a oferit Lăuricăi un buchet de flori de ziua ei, gest care a deranjat-o pe doamna Maria.

Elly nu mai știe dacă mai are o relație cu Cristian, desi isi doreste si simte sa fie in continuare cu el, chiar daca acesta a fugit din competiție fără nicio explicație!

Au trecut trei zile de la momentul fatal în care Cristian a sărit gardul, iar adevărul abia acum a ieşit la iveală. Duminică seară, la scurt timp după plecarea mamei lui Elly, acesta a izbucnit.

Ca şi ieri, mai multe susţinătoare au venit să-i fie aproape lui Elly, însă tensiunea a atins cote maxime, după ce acestea au aflat că mama concurentei i-a cerut să-l uite pe Cristian. Intre mama lui Elly si sustinatoarele din platou s-a iscat o cearta aprinsa.

Trei zile de tăcere. Trei zile în care Elly a suferit. Până astăzi, căci concurenta a aflat răspunsuri la întrebările ei. La scurt timp după ce Cristian a sărit gardul, acesta a declarat că a suferit enorm şi n-a mai rezistat în competiţie. În acelaşi timp, el vrea să rămână în continuare concurent, însă aşteaptă decizia staff-ului.

La două zile după ce Cristian a sărit gardul, Radu a luat o decizie şocantă şi l-a urmat. La scurt timp după emisiune, Radu a sarit gardul, fugind din emisiune, spre disperarea Andradei, care a plâns enorm.

Distrusă de durere, aceasta a fost cu greu stăpânită de celelalte fete. Mai mult decât atât, ea a mărturisit că voia să-l urmeze.

Seara trecută a fost una tensionată pentru concurenţi, căci Radu a decis să sară gardul. Astăzi, într-un suflet, mama lui Radu a venit în competiţie pentru a fi alături de Andrada, care suferă cumplit.

Mama lui Radu: “Se iubesc mult şi trebuie să-şi rezolve singuri problemele!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *