Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 25 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 25 noiembrie 2014Descoperiti cauzele disputelor ce ameninta sa sfarseasca prematur povestile de iubire din Casa, astazi, de la ora 12:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu” ! Descoperiti o poveste de viata sfasietoare, o persoana pe care viata a pus-o la grea incercare dar care nu s-a dat batuta niciodata, astazi, de la ora 14:00! Intre Cristiana si Marian au aparut deja primele neintelegeri in cuplu. Problema cea mare a relatiei lor este ca nu comunica indeajuns.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Elena le-a povestit fetelor despre un baiat pe care l-a cunoscut inainte de a intra in competitie. Au inceput inscrierile pentru intrarea unor noi concurenti in competitie. Una dintre surorile Ionelei i-a reprosat doamnei Anisoara ca isi petrece mai mult timp cu Roxana decat cu Ionela.

Noi sustinatoare si-au facut aparitia in platoul emisiunii pentru a-i sustine si a-i critica pe concurenti. Dupa Finala de sambata, Elena s-a schimbat in privinta lui Lucian, luand decizia de a relua relatia cu el. Elena a fost acuzata ca se preface suparata in prezenta lui Lucian, dar se inveseleste dupa plecarea lui. Concurentele au fost sfatuite sa nu-si mai imprumute hainele intre ele. Relatia dintre Cristiana si Elena s-a racit in urma venirii sustinatoarelor in platou. Doamna Ecaterina isi aniverseaza astazi onomastica.

Relatia incerta dintre Carmen si Danut i-a pus pe jar pe sustinatori. Gabriela – sustinatoarea lui Danut din Grupul Zeitelor, a intervenit telefonic pentru a lamuri situatia cu privire la cele spuse de sustinatoarea Daniela, din Grupul Amicii. Daniela sustine ca Grupul Zeitelor nu-l sustin de fapt pe Danut, ci cuplul Cristian-Elly. Catalin a fost cel mai afectat de cele intamplate intre sustinatorii lui Carmen si ai lui Danut si a spus ca este hotarat sa nu-i mai bage in seama, sa ii izoleze, pentru a le face pe plac celor din afara. Georgiana, o tanara telespectatoare in scaun cu rotile, cu o poveste de viata cutremuratoare le-a dat o lectie de viata si de lupta concurentilor actuali.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

15 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 25 noiembrie 2014

 1. irina

  BUNA FETELOR ,,Oare pina cind mai vin sustinatorii,Ce ma nerveaza d-na MILICA ,deja si-a schimbat atitudinea vede iubire,intre E&L,,Da nu stiu de ce tot sustine ca ,,EU NU FAC PARTE DIN NICI UN GRUP,,,
  Vad ca nici STEFANA care a venit astazi nu face parte din nici un grup ,,,iubeste pe C&E,,ei vad ca C&E se iubesc 200%,,
  Oare de unde stiu ei cei in sufletele lor ,,tin unu la altu,da nu cred ca este iubire mare ,mai ales la ELENA ,CARE PUPA PE OBRAZ ,PE FRUNTE ,STA IN BRATELE RALUCAI ,SE-NTOARCE CU FUNDUL CITRE LUCIAN,,am vazut pe filmulete,,,,
  O ZI BUNA !!!!!

  Reply
  1. kmy

   IRINA iti intorc vizita !!!
   buna fetelor , sunteti de acord cu aceasta emisiune ???
   Am plans pentru situatia fetitei dar nu sunt de acord cu mama ei de a lasa-o sa se uite pe antena play pana la 12 noapte !!!
   nu !! in nici un caz , nu !!!
   Femeie , mama mireseala dauneaza grav sanatatii !!! departeaz-o pe fetita de tv , pune-i filme cu zane si eroi animati , cantece de leagan si de alinare a sufletului !!!
   Sunt revoltata !!!
   De ce se foloseste de aceasta poveste trista ptr a sustine Leantza si ” BIGAL”ul !!
   rusine staf , rusine Mirela nu trebuia sa accepti asa ceva !!
   Votez sa plece Luci , chiar daca stiu ca turcii il vor tine in casa !!
   Mare dragoste , mare porcarie !!

   Reply
 2. Dara

  Eu atata pot sa spun ,il doare in 14 pe Cristian de toate gospodinele plinute cu sorturi inflorate venite sa-l pupe frumusel pe fruntea ,astea nu realizeaza ca nu exista nici-o punte cat de subreda intre ele si el sau intre el si Elly .Nu si-au dat seama deloc cu ce fel de pers. au de-a face .

  Reply
  1. irina

   DARA,,,
   Chiar acuma vorbeam cu o prietena ,despre CRISTIAN ,,se uita la ei mirat ,,mai face cu mina citeodata ,la sfirsit a mai multumit florile cu ELLY impreuna ,,,Astazi nu a mai venit grasuta dar a venit alta din PLOIESTI ,,,cu cadou cu flori ,eu am mai spus mai bine ar trebui sa duca la copii saraci care poate nu au nici cu ce incalta la iarna, sau la bitrin care nu au ce pune pe masa,,,
   Aici primesc mincare gratis ,au caldura,au apa calda ce lipseste,,Intradevar ,sa mai trimita si cite un cadou de dar nu chiar asa,,Ei fac afara mai mare concurs ca si in casa,care trimite mai mult ,se cearta intre ei ca la usa cortului,,
   Iar de ELENA si cei doi ,nici nu mai vorbesc ,,,NAGIE vede tot dar tace ,ca o mama ,,,da nu e bine,,,ca mai tirziu a suferi LUCIAN,,,
   O SEARA BUNA!!!!

   Reply
 3. Domokos

  Eu atata pot sa spun ,il doare in 14 pe Cristian de toate gospodinele plinute cu sorturi inflorate venite sa-l pupe frumusel pe fruntea ,astea nu realizeaza ca nu exista nici-o punte cat de subreda intre ele si el sau intre el si Elly .Nu si-au dat seama deloc cu ce fel de pers. au de-a face .

  Reply
 4. D.M.

  Buna tuturor,
  Discutii, Carmen-Danut
  https://www.youtube.com/watch?v=OA7NjFVGpLU&hd=1
  https://www.youtube.com/watch?v=mDUEEIfur5I&hd=1
  ——————————————————-

  Ana, astept telefonul tau!Dara, Danut lucreaza, vezi materialele de mai sus.
  Ioana, maine o sa fiu matinala. Tot la 12 incep, dar am ceva de pus la punct.Pregateste o cafea tare.
  Pup toti postacii, „fara exceptie”(pe Nicusor l-am vazut pe dincolo)
  http://www.youtube.com/watch?v=TW9uj83Vq-0&hd=1—Kwabs – Walk

  Reply
 5. D.M.

  „Se spune că erau trei pri­e­teni care îşi doreau să urce un munte. În vâr­ful aces­tuia trăia un bătrân înțe­lept pe care îşi doreau să-l cunoască. La un moment dat ajung ei la o răs­cruce, iar fie­care și-a ales o altă cărare.
  Pri­mul a ales o cărare abruptă, ce urca drept către vârf. Nu-i păsa de peri­cole, dorea să ajungă la bătrâ­nul din vâr­ful mun­te­lui cât mai rapid.
  A doua cale nu era la fel de abruptă, însă stră­bă­tea un canion îngust şi accidentat.
  Iar cel de-al tre­i­lea a ales o cărare mai lungă, ce oco­lea mun­tele şer­pu­ind în pante line.
  După 7 zile, cel care urcase pe calea cea abruptă a ajuns în vârf exte­nuat, plin de răni sân­ge­rânde. Nerăb­dă­tor s-a aşe­zat să-şi aştepte prietenii.
  După o altă săp­tămână, ameţit de vân­tu­rile puter­nice care i se împo­tri­vi­seră, ajunse şi al doi­lea. Se aşeză în tăcere lângă cel din­tâi, aşteptând.
  Tre­cură alte două săp­tămâni și sosi cel de-l tre­i­lea, cu faţa strălucindu-i de feri­cire, semn al unei pro­funde stări de lini­şte şi mulţu­mire interioară.
  Cei­la­lţi doi erau furi­oşi pen­tru că dru­mul lor a fost greu şi au avut mult de aştep­tat, în timp ce dru­mul celui de-al tre­i­lea părea să fi fost o ade­vă­rată plă­cere. Aşa că, odată aju­nși la bătrân, l-au între­bat care drum era cel mai bine ales.
  – Ce ai învă­ţat tu? îl întrebă el pe primul.

  – Că viaţa este grea şi plină de peri­cole şi gre­u­tăţi; că este plină de sufe­rinţă şi ade­se­ori ceea ce întâl­nesc în cale îmi poate pro­voca răni. Că pen­tru fie­care pas îna­inte, tre­buie să duc o luptă încrân­ce­nată care mă sle­ieşte de puteri. Aşa­dar… am ales eu calea cea mai bună către tine?

  – Da! ai ales bine… Iar tu, tu ce ai învă­ţat? îl întrebă pe al doilea.

  – Că în viaţă multe lucruri mă pot abate din cale; că une­ori pot să pierd dru­mul, ajun­gând cu totul alt­un­deva decât doresc… dar dacă nu îmi pierd încre­de­rea, reu­şesc până la urmă. Aşa­dar… am ales eu calea cea mai bună către tine?

  – Da! ai ales bine… Şi tu, ce ai învă­ţat? îl întrebă pe ultimul.
  – Că mă pot bucura de fie­care pas pe care îl fac dacă aleg să am răb­dare. Că, dacă pri­vesc cu înţe­le­gere, viaţa nu este o povară grea, ci un mira­col la care sunt pri­mit cu bucu­rie să iau parte. Că iubi­rea care mă încon­joară din toate părţile îmi poate lumina sufle­tul dacă îi dau voie să pătrundă acolo. Aşa­dar… am ales eu calea cea mai bună către tine?
  – Da! ai ales bine…
  Uimiţi de răs­pun­su­rile bătrâ­nu­lui, cei trei pri­e­teni au căzut pe gân­duri. Şi au înţe­les, în sfârşit, că la orice răs­cruce pot alege … iar viaţa fie­că­ruia este rezul­ta­tul ale­ge­ri­lor făcute.”
  Somnic pufos.

  Reply
   1. D.M.

    Nu ai pt. ce draga mea….gratie internetului putem vedea lucruri frumoase.Luna ta se apropie….si cata bucurie aduce copiilor aceasta luna minunata, iar noi la randul nostru ne simtim copii.Te pup.

    Reply
 6. Decembrie

  Buna ziua doamnelor, salut cu respect Nicușor.
  Tot mai putini ne uitam la emisiunea asta. In cădere liberă e puțin spus ca e deja la pămînt.
  Au ajuns stimatele doamne sa-si de-a cu părerea zi de zi mai ceva decit concurenții. Poate-poate reușesc sa-i faca sa se certe între ei.
  Oameni buni producători terminati cu acest teatru ca nu vrem sa o vedem pe doamna Milica care isi dezvăluie abilitatile de clarvăzătoare in fata noastră:” Elena tu esti suparata acum asa vad eu!, Nu-i asa ca esti suparata????” Terminați cu prostiile ca e de risu-plinsu ce a ajuns aceasta emisiune.
  Cristian si Elly va iubiți 200% , No asta da scara de valori! Cred ca au tablouri înrămate cu chipul lor sa le pupe la trezire si culcare!!
  E penibila șezătoarea sustinatorilor. Va propun sa le instalați acasă la susținători camere si sa transmiteți pe antena play pt vine dorește. Aceasta emisiune are concurenți sau a devenit emisiune cu si despre susținători.
  L-a crescut Nagie pe Lucica cu tone de iubire si acum ar musca din Elena de 3 ori pe zi dar nu ii permite statutul de mama alături de băiat ,… Oricum le notează toate si cind se plictisești de dat frumos la tv. O sa le spună exact cum vedem noi acum. Nu-l vrea fata nici cu bani, nici cu reputație ,.. Pur si simplu nu-l suporta.
  Cam atit deocamdata,…scoateti doamnele din platou si revin.
  Multumesc , scuzați obrăznicia de a ma amesteca in organizare dar întrec prin manifestări limita suportabilului.
  O zi frumoasa tuturor
  Decembrie

  Reply
 7. ioana79

  Ei nu au subiecte,noi nu avem cuvinte,ca atare usa se inchide sandramaua se …darama!
  Ce vor face FANICILE care se uita non-stop pe aplai?!
  KMY,adu-ne reteta de gogosi,poate asa mai stau istericile astea pe-acasa sa faca….gogosi,sa ne mai scuteascacu prezenta lor !
  NASTERE USOARA MIRELEI si…..toate gravidelor!
  RAMAS BUN , MPFM,BUNA AI FOST,RAU AI AJUNS!

  Reply
 8. ana

  http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1482/1241/original.jpg
  Buna ziua la toata lumea.Dana si=a pus ochii pe vulpoi.Ii trimite numai bunatati si cafele calit. unu. Spera ca ii pica si ei ceva.Baiatul are picioare lungi, este bine legat, noah ce sa mai zic ? Ieri a lipsit nemotivat si cele care au fost prezente cam lesinate si fara rost.N-am vaz.integral, m-am saturat de ele ca de mere acre. Ma distreaza Danut, cam paduret el, visele lui cu tipe ca Mantea continua langa prea serioasa Carmencita. M-a distrat si cuibul din varful capului Simonelei.Cine o fi sfatuit-o sa si-l puna? Mai lipseau niste ,,oo,, din el. Mi se pare ca n-am vaz.bine : Helena il tinea pe otomanu de mana ca rasplata ptr.inel, hihi. Nu m-au impresionat nici the king cu scartaita aia de Elly desi se pupa in draci. Vulpoiul si pispirica au tras pe linia a doua.Asa-i cand iti faci de lucru cu copii. Mercedesa are un volum la voce, decibeli seriosi, cred ca in febr.Corcodel o paraseste si-si gaseste alta chestie care sa-i aduca sustinat. plocoane si care va tacea.Va vorbi numai el. De restul voi scrie altadata.Pupici fetelor, nici un zvac in voi doar Kmy, Dara si Irina ?

  Ptr.voi un cantec fain. – P.s. nu stiu daca am trimis cafeaua Danei ptr.vulpoi la inceputul coment.dar am incercat.

  Celine Dion
  https://www.youtube.com/watch?v=fylhAykqwPY

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *