Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 25 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 25 noiembrie 2014Descoperiti cauzele disputelor ce ameninta sa sfarseasca prematur povestile de iubire din Casa, astazi, de la ora 12:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu” ! Descoperiti o poveste de viata sfasietoare, o persoana pe care viata a pus-o la grea incercare dar care nu s-a dat batuta niciodata, astazi, de la ora 14:00! Intre Cristiana si Marian au aparut deja primele neintelegeri in cuplu. Problema cea mare a relatiei lor este ca nu comunica indeajuns.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Elena le-a povestit fetelor despre un baiat pe care l-a cunoscut inainte de a intra in competitie. Au inceput inscrierile pentru intrarea unor noi concurenti in competitie. Una dintre surorile Ionelei i-a reprosat doamnei Anisoara ca isi petrece mai mult timp cu Roxana decat cu Ionela.

Noi sustinatoare si-au facut aparitia in platoul emisiunii pentru a-i sustine si a-i critica pe concurenti. Dupa Finala de sambata, Elena s-a schimbat in privinta lui Lucian, luand decizia de a relua relatia cu el. Elena a fost acuzata ca se preface suparata in prezenta lui Lucian, dar se inveseleste dupa plecarea lui. Concurentele au fost sfatuite sa nu-si mai imprumute hainele intre ele. Relatia dintre Cristiana si Elena s-a racit in urma venirii sustinatoarelor in platou. Doamna Ecaterina isi aniverseaza astazi onomastica.

Relatia incerta dintre Carmen si Danut i-a pus pe jar pe sustinatori. Gabriela – sustinatoarea lui Danut din Grupul Zeitelor, a intervenit telefonic pentru a lamuri situatia cu privire la cele spuse de sustinatoarea Daniela, din Grupul Amicii. Daniela sustine ca Grupul Zeitelor nu-l sustin de fapt pe Danut, ci cuplul Cristian-Elly. Catalin a fost cel mai afectat de cele intamplate intre sustinatorii lui Carmen si ai lui Danut si a spus ca este hotarat sa nu-i mai bage in seama, sa ii izoleze, pentru a le face pe plac celor din afara. Georgiana, o tanara telespectatoare in scaun cu rotile, cu o poveste de viata cutremuratoare le-a dat o lectie de viata si de lupta concurentilor actuali.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *