Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 25 septembrie 2014

emisiunea mpfm din 25 septembrie 2014Intortochiate sunt caile dragostei, dar totul este permis in dragoste si in razboi. Descoperiti cum se manifesta rivalitatea dintre baietii ce au format un cuplu si cei fara cuplu, astazi, de la ora 12:00. Dragostea pluteste in aer, dar nu totul este bine in Casa Fetelor. Descoperiti cele mai noi conflicte, dar si cum evolueaza povestile de iubire astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Stefan si Roxana au primele probleme de cuplu chiar inainte de a oficializa relatia lor. Dupa intalnirea de saptamana trecuta pe care Ionela a avut-o cu Stefan, Roxana este geloasa pe aceasta insa el sustine ca nu are de ce sa isi faca probleme. Cand a mers in vizit in casa baietilor, Madalina a vorbit cu Stefan in numele pritenei sale si a incercat sa ii explice acestuia motivul supararii ei.

Orgoliul Valentinei sta in calea formarii unui cuplu intre ea si Daniel. Acesta din urma afirma ca Valentina, din punctul lui de vedere, este o femeie libera.

Marian crede ca Flavius si Raluca s-au grabit in momentul in care s-au ales unul pe celalalt. Acesta l-a avertizat in legatura cu Raluca si spune sa aiba grija, deoarece ea poate sa fie ca un mar, frumos la suprafata, dar urat la interior, iar Catalin a fost de acord cu el.
In emisiunea de azi mpfm Andreea este dinou un subiect de discutie. Oare nu s-a adaptat aceasta la viata in comun cu celelalte fete sau acestea o izoleaza? Fetele au fost deranjate ca Andreea sforaie si chiar au spus asta si baietilor, care au fost foarte amuzati de acest subiect. Datorita faptului ca fetele o ignora, Andreea si-a gasit alinare alatruri de bunica Maria, care in gluma sau mai serios o invata sa scoata firul de la lavaliera pentru a nu mai face materiale. Fetele de Mireasa pentru fiul meu se apara si afirma ca se comporta in acest fel cu Andreea pentru a o face sa fie mai responsabila si pentru a se maturiza.

Elena a fost foarte bucuroasa ca a iesit mireasa saptamanii, week-endul trecut. Aceasta se astepta sa fie criticata de celelalte fete in urma clasarii pe primul loc in topul telepectatorilor. Raluca fost mireasa a saptamanii, sustine ca nu este suparata deloc din acesta cauza. Chiar daca este singura fata care nu a cunoscut inca baietii, Elly este in atentia lui Cristian. Catalin este convins ca sufletul lui pereche este Cristiana, insa totusi isi doreste sa o cunoasca si pe Elly. Pana acum nicio fata de la Mireasa pentru fiul meu nu este pe placul lui Danut, ori sunt prea tinere, ori nu sunt genul lui de fete. Carmen sustine in continuare ca il place pe Danut, dar simte ca sentimentele nu sunt reciproce.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *