Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 26 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 26 ianuarie 2015Incepem o noua etapa alaturi de Andreea Mantea! Care au fost reactiile concurentilor la vederea celor ce vor sa li se alature? Cum a fost primita Cristina Pana de concurenti? Cum s-a acomodat in Casa? Ce fete se simt amenintate de prezenţa ei? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Cristiana Pana a fost noua concurenta venita in Casa Mireasa pentru fiul meu pentru 2 zile. Danut a incercat sa-i puna piedici noii venite. Concurentul este de parere ca in spatele dorintei Cristinei Pana de a deveni concurenta se afla de fapt un alt motiv! Cristina Pana a spus ca simpatizeaza foarte mult cuplu format din Ionela si Teodor. La randul lui, si Teodor s-a simtit atras de prezenta frumoasei brunete.

Este Carmen prea orgolioasa pentru a se impaca cu Danut sau nu mai simte nimic pentru el? Intrarea Cristinei Pana in casa le-a facut pe fete sa-si tina din scurt iubitii! Cea mai geloasa dintre fete a fost Cristiana. Danut a fost singurul care s-a aratat neinteresat de aparitia celor doua Cristine, sambata in Finala. Nicolae, barbat galant, nu a lasat-o singura nicio clipa pe Cristina Pana!Concurentul a fost de parere ca cele doua Cristine sunt prea pretentioase pentru posibilitatile lui. Ce credeti: Refuza Carmen sa isi accepte sentimentele sau totul s-a terminat intre ea si Danut?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *