Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 26 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 26 martie 2015Andrada, sprijinita de sora ei si de mama lui Radu dupa fuga acestuia! Reprezinta fuga lui Radu sfarsitul relatiei cu Andrada? Descoperiti astazi de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Petru consideră că Ana nu ar fi trebuit să vină în emisiune, deoarece nu este pregătită pentru căsătorie. Petru: ”Ana nu are ce căuta în această emisiune!”

Lavinia a fost acuzată că i-a adresat insulte doamnei Maria. La auzul acestor jigniri, Nicolae nu s-a putut abține și de aici a început o discuție în contradictoriu.

Mama și mătușa lui Nicolae le-au criticat dur pe Lăurica și pe mama ei. Teoria Mariei: ”Lăurica s-a folosit de Nicolae pentru a intra în competiție”

Fosta iubită a lui Nicolae a rămas șocată și a izbucnit în lacrimi! Andrada a recunoscut că este îndrăgostită de Radu, deşi fuga acestuia ar putea reprezenta finalul relaţiei dintre cei doi.

Radu a făcut primele declaraţii după ce a sărit gardul Casei “Mireasă pentru fiul meu!”

Spre deosebire de Cristian, Radu a dat semne că ar putea să plece din casă!

Timp de trei zile, Cristian a stat departe de ceilalţi concurenţi şi şi-a pus ordine în gânduri. Acum, însă, el a revenit în platoul emisiunii, unde a făcut mai multe dezvăluiri. Cristian: “Am sărit gardul pentru că Elly m-a respins!”

În urma tensiunilor de duminică, Cristian a avut o întâlnire cu trei dintre susţinători care i-au oferit sfaturi.

“Elly te iubeşte enorm. A spus că dacă nu vei intra în competiţie, va veni după tine la Giurgiu. Nimic nu vă va mai despărţi. Niciodată să nu mai fugi. Comunică cu ea şi veţi găsi o soluţie.”, i-a spus o susţinătoare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *