Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 26 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 26 noiembrie 2014Descoperiti care au fost reactiile concurentilor dupa evenimentele tulburatoare petrecute la Finala Saptamanii trecute, astazi, de la ora 12:00, doar la „Mireasa pentru fiul meu” !

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. In urma criticilor venite din exterior, de la sustinatori, Catalin a decis sa se retraga din grupul vesel. Concurentii i-au transmis mesaje de incurajare tinerei telespectatoare Georgiana, cea care este in caruciorul cu rotile. Unii concurenti s-au simtit direct vizati de afirmatiile sustinatorilor care i-au acuzat ca stau in calea unei relatii. Catalin a decis sa se indeparteze de prietenii lui, pentru a nu sta in calea fericirii lor.

Danut este inca suparata pentru ca “amica” lui Carmen nu-si doreste sa revina langa el pe canapea. Carmen: „Nu ma voi intoarce langa Danut! Am personalitate, nu sunt marioneta!” Sustinatoarele critica faptul ca dupa despartirea de Simona, Nicolae a stat foarte retras. In urma venirii familiilor unor concurenti, Nicolae a fost coplesit de dorul familiei sale. Nicolae: „Ii simt foarte mult lipsa fratelui meu!”

Dezamagita de interventia telefonica a fostului sot, doamna Anisoara a considerat ca fiul ei nu a fost sustinut indeajuns de tatal lui. Oana, sora Ionelei, a considerat ca doamna Anisoara prefera compania Roxanei in detrimentul Ionelei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *