Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 26 septembrie 2014

emisiunea mpfm din 26 septembrie 2014Se aduna norii de furtuna, iar pacea din Casa Baietilor atarna de un fir de par, insa nici relatiile dintre fete nu sunt mai bune. Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In emisiunea de azi am aflat ca Teodor o stia pe Cristiana din afara casei mpfm, insa ea nu il stie. Sora Cristianei este iubita varului lui Teodor. Acesta i-a dat cateva informatii despre ea, printre care si faptul ca este „fata mare”, lucru ce la pus pe ganduri pe Catalin, acesta avand o experienta neplacuta cu o alta fata la fel.
Se pare ca intre Stefan si Nicolea inca exista neintelegeri. Stefan este hotarat ca pana unul din ei v-a pleca nu il v-a slabi pe Nicolea din glume si provocari. El afirma ca ori o sa scape el de Nicolae, ori Nicolea de el. In apararea lui, Stefan sustine ca Nicolea l-a provocat inca de la preselectii si continuand in casa Mireasa pentru fiul meu.

Doamna Mirela Boureanu Vaida a incercat sa ii tempereze pe cei doi baieti, aducandu-le aminte de ce au venit la mpfm si ca nu are rost sa fie descalificati pentru un gest necugetat. Danut a avut si el o dicutie cu Stefan despre temperamentul sau vulcanic.
Revenind la discutiile despre fete, Nicolae a ales sa o cunoasca la prima intalnire pe Valentina, i-a placut si de Roxana si s-a oprit la Simona. Chiar daca Danut are un caracter dificil, Carmen este dispusa sa aiba rabdare sa il descopere, daca si el i-ar permite asta.
Doamna Nagie, fiind aleasa mama saptamanii, a dorit ca fiul ei si Elena sa mearga la o intalnire inafara casei mpfm. Cu prilejul acestui eveniment s-a format al doilea cuplu la Mireasa pentru fiul meu. Asa ca din data de 22 septembrie Lucian si Elena formeaza oficial un cuplu. Nagie a pus piciorul in prag si a luat atitudine, avertizand-o ca de acum inainte sa nu mai auda vorbe urate la adresa fiul ei.

Patru concurente au fost acuzate de alte fete ca au incalcat regulamentul, au inchis lavalierele si au vorbit codificat pentru a nu face materiale.
Dupa ce a imprumutat o pereche de pantofi de la doamna Nagie si nu a avut grija de ei, Ionela a fost criticata de restul mamelor. Desi nu erau pantofii ei doamna Maria pare a fi cea mai deranjata de cele intamplate si este de parere ca pe Ionela nu o intereseaza ca a rupt tocul pantofului.

Marian si Daniel au discutat depre cuplurile deja formate in casa Mireasa pentru fiul meu. Chiar daca Valntina l-a ales deja, Daniel spune ca mai are nevoie de timp si ca este nevoie sa o aleaga si el. Cat despre cuplurile din casa ei sunt de parere ca acestea trebuie sa treaca de paragul de 2-3 saptamanii pentru a fi siguri ca o sa fie ceva serios intre ei. Teodor spune despre Elena ca arata bine dar este smechera si ca Lucian o sa aiba viata grea cu ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *