Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 27 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 27 aprilie 2015Desi Andrei le-a cerut cu ardoare mai multor concurenti sa fie propus spre nominalizare, acestia au refuzat sa il propuna pentru a iesi din competitie. Ieri, Andrei a sarit gardul. Astazi incepand cu ora 12-00 si 14-00 ce l-a facut pe concurent sa apeleze la aceasta decizie. Andrei a renuntat la competitie aseara. Concurentul a ales sa plece din competitie si sa fie descalificat, cu riscul asumarii rigorilor regulamentului si al contractului semnat la intrarea lui in competitie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Andrei nu i-a lasat Roxanei niciun mesaj. Roxana: “Andrei s-a gandit doar la el, nu i-a pasat de mine!”

Doi Spartani (Lavinia si Andrei) si o Sageata Albastra (Alexandra) au parasit cursa pentru masina. Danut despre Nicolae: “El este cel mai slab intelectual dintre concurenti!” Danut este de parere ca Nicolae nu este barbat, pentru ca nu-si poate impune punctul de vedere. Nicolae: “Danut a spus despre mine ca nu sunt barbat, dar el a fost barbat cand a tras de Carmen in Casa Baietilor?” La preselectie, Petru a povestit aspecte legate de trecutul lui amoros. De-a lungul timpului, Petru a facut numeroase greseli pe care le regreta acum, insa intotdeauna a vorbit deschis despre ele. Dupa ce a marturisit ca s-a drogat, acesta a marturisit ca si-a lovit fosta prietena, din cauza geloziei.

La scurt timp dupa ce a aflat ca fosta iubita a facut mai multe dezvaluiri, Petru a simtit nevoia sa vorbeasca cu Ana, asa ca i-a povestit tot. El a marturisit ca fosta sa partenera ramasese insarcinata, insa a decis sa renunte la copil, pentru ca se drogase prea mult si se temea ca micutul sa nu fie sanatos.

Petru: “Fosta mea iubita consuma stupefiante mai mult decat mine!”

Petru a recunoscut ca iubita lui umbla si cu altii, nu doar cu el.

Fosta iubita a lui Petru s-a intors si a avut de facut niste marturisiri incredibile. Ea a povestit ca era dansatoare, pentru a-i plati lui datoriile si, mai mult de atat, cand acesta era treaz, era extrem de violent, motiv pentru care isi lua bataie des. Fosta iubita despre Petru: “Cand era treaz, eu eram sacul lui de box!”

Petru si Marian si-au adus critici dure in cauza probelor pentru castigarea masinii.

Cursa pentru castigarea masinii i-a invrajbit pe concurenti, iar Petru si Marian au avut un schimb dur de replici. Cei doi s-au acuzat ca se folosesc de orice mijloace pentru ca echipa lor să fie invingatoare.

Masina pusa in joc i-a inrait pe concurenti, care au inceput sa creeze fel si fel de strategii, iar mama lui Nicolae s-a aratat deranjata de atitudinea fiului ei. Afla aici ce i-a reprosat doamna Maria lui Nicolae.

Cristian a primit un biletel misterios, pe care l-a aruncat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *