Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 27 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 27 ianuarie 2015Avem cupluri solide, prietenii destramate, sentimente neimpartasite si concurenti in pericol de eliminare! O prietenie trainica se clatina, Danut nu renunta nici acum la Carmen, iar teama de soacra o tine departe pe viitoarea nora! Aflati mai multe, astazi, de la ora 12:00 si 14:00, alaturi de Andreea Mantea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Surpriza pregatita de Roxana pentru Simona, cu ocazia zilei de nastere, s-a transformat intr-o cearta intre cele doua. Ionela si-ar dori o soacra precum Ecaterina, deoarece cu doamna Anisoara nu se intelege asa cum si-ar fi dorit. De cateva zile, Danut a devenit mult mai apatic. A renuntat definitv la Carmen? Concurenta a spus ca s-a simtit agasata de insistentele lui Danut. Carmen: „Nu pot sa trec peste tot ce mi-a facut Danut!”

A inteles Danut ca nu mai exista cale de impacare intre el si Carmen? Carmen a fost incurajata sa renunte la orgoliu si sa se impace cu Danut. Roxana este de parere ca Danut se injoseste. Concurenta s-a simtit atacata pe nedrept pentru comentariile facute la adresa lui Danut! Danut s-a resemnat: Nu crede ca intre el si Carmen va mai exista o relatie de iubire! Doamna Mirela Boureanu Vaida i-a spus lui Danut ca nimic nu este intamplator si l-a sfatuit sa mearga mai departe cu sau fara Carmen. Relatia de prietenie dintre Elly si Roxana s-a destramat. Roxana si Madalina au fost acuzate ca au avut relatii controversate inainte de competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *