Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 27 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 27 mai 2015Mama lui Radu si cea a Andradei au discutat pe pauzele de publicitate de la finala saptamanii trecute cu copii lor. Conflictul dintre cei doi le-a inbrajbit pe mamele celor doi fosti iubiti! Ce sfaturi au avut cele doua mamici pentru copii lor? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00 ce au discutat! Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la Mireasa pentru fiul meu, care a inlocuit-o pe Mirela Boureanu Vaida timp de aproape 4 luni, a nascut astazi un baietel perfect sanatos si este tare fericita. Atat mama lui Radu, cat si cea a Andradei au petrecut la Finala saptamanii trecute cateva ore in casa Mireasa pentru fiul meu, timp in care le-au dat cateva sfaturi copiilor lor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro.

Ambele mame au fost intrigate de conflictul dintre cei doi concurenti, fosti iubiti.

Tensiunea a atins cote nebanuite in casa, dupa ce cumnata doamnei Maria a facut mai multe afirmatii care i-a nemultumit pe concurenti. In urma acestora, s-au iscat discutii aprinse, iar doamna Maria a fost criticata chiar si de Nicolae.

La scurt timp dupa ce a aflat ca pe locul al doilea in clasament s-au aflat Catalina si Nicolae, Marian s-a aratat extrem de nemultumit. Deranjat de hotararea telespectatorilor de a-i vota, acesta a marturisit ca nu i se pare corect ceea ce i se intampla. Marele Premiu l-a pus pe ganduri pe Marian: este invidios pe pozitia din clasament a lui Nicolae?

Marian a vrut sa plece, dar dupa ce a aflat ca este pe locul al III-lea, a renuntat la ideea de a parasi competitia. Credeti ca Marian se teme ca va fi eliminat din competitie inainte de Marea Finala din cauza lui Nicolae?

Un mesaj venit de la o telespectatoare fidela a emisiunii a starnit tensiune in casa, dupa ce Catalina a fost acuzata ca ar fi facut vraji pentru a-i cuceri inima lui Nicolae. Mai exact, ea ar fi sustras o fotografie cu Laurica si un alt obiect si ar fi spus un descantec in soapta. Catalina a fost acuzata de practici necurate la adresa Lauricai.

A fost acuzata si criticata intens pentru ca ar fi facut vraji, insa adevarul a iesit la iveala. Catalina a povestit totul despre ipostaza in care a fost surprinsa, marturisind ca dupa ce s-a certat cu Nicolae s-ar fi ascuns sa fumeze o tigara.

Danut nu vrea sa accepte ca relatia dintre el si Carmen s-a incheiat. Insistentele lui Danut au facut-o pe Carmen sa-si iasa din minti.

Andreea Mantea a vorbit la telefon pentru prima oara de cand a nascut cu concurentii de la Mireasa pentru fiul meu.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *