Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 27 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 27 martie 2015Care este adevarul: a jignit-o Maria pe Laurica? Ce a avut de spus mama lui Elly despre relatia fiicei sale cu Cristian? Laurica si Petru au format un cuplu in casa MPFM 4? Descoperiti astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Emisiunea de la ora 12, s-a concentrat asupra subiectului Laurica-Nicolae si doamna Maria.

In urma discutiilor in contradictoriu din emisiunea de ieri, cand doamna Maria i-a adus mai multe jigniri Lauricai, mama acesteia a venit intr-un suflet in competitie, pentru a fi alaturi de fiica ei.

Doamna Maria nu a recunoscut ca ar fi jignit-o pe Laurica. Mama lui Nicolae este de parere ca Laurica s-ar fi folosit de Nicolae pentru a intra in competitie si este convinsa ca ea l-a placut inca de la bun inceput pe Petru.

Ieri, Laurica si Petru au avut parte de o iesire impreuna, de unde s-au intors foarte entuziasmati. Se intrevede oare un nou cuplu? Petru a recunoscut ca a remarcat-o pe Laurica si ca ii place de ea.

A format un cuplu cu Andrada, însă atunci când Radu a sărit gardul nu s-a gândit prea mult la iubita lui, din cauza faptului că era nervos.
Astăzi, în direct, Radu a vorbit despre motivele care l-au împins să sara gardul şi a mărturisit că era foarte agitat şi nu a reuşit în niciun fel să se liniştească.

Radu şi Andrada au format un cuplu până când acesta a sărit gardul, iar mama lui le este alături în aceste momente dificile. Totuşi, ea este de părere că Radu nu are sentimente puternice pentru Andrada, deoarece în trecut a suferit foarte mult.

La câteva zile după ce a sărit gardul, Radu a revenit în competiţie şi vorbit despre gestul lui. Mai mult decât atât, el a văzut modul în care a reacţionat Andrada când a aflat de gestul lui. Afectat de durerea provocată, el a ţinut să-i ceară iertare iubitei sale.

Cristian a revenit in platoul emisiunii si a fost pus fata in fata cu mama lui Elly.

Mama lui Elly: “Nu vreau ca Elly sa se marite cu Cristian!”

Mama lui Elly nu are incredere in fidelitatea lui Cristian.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *