Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 27 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 27 noiembrie 2014De ce surprize a avut parte doamna Ecaterina odata cu ziua sa onomastica? Cauta Catalin orice pretext pentru a le critica pe Roxana si pe Madalina? Aflati mai multe in emisiunea de azi, incepand cu ora 12-00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Raluca isi doreste sa paraseasca aceasta competitie, in timp ce Lucian ar vrea sa ramana. Fetele i-au pregatit o surpriza doamnei Ecaterina cu ocazia onomasticii. Roxana si Madalina au fost deranjate de faptul ca Simona s-a jucat cu Ionela. Catalin a pornit un razboi impotriva lor, spunand ca nu le mai suporta, pentru ca nu recunosc ceea ce au vorbit pe materiale. Danut a spus ca este impartial si considera ca grupul vesel va exista intotdeauna, iar certurile de acum sunt doar de moment. Nicolae se simte luat peste picior de restul baietilor. Concurentii au analizat atitudinea lui Nicolae, iar el a fost deranjat de modul in care a fost perceput. Saturat de glumele baietilor, Nicolae s-a hotarat sa-si schimbe atitudinea. Danut si Carmen au tot discutat despre posibilitatea formarii unui cuplu, dar rezultatul inca nu a aparut.

Ambii au recunoscut ca au sentimente unul fata de altul, dar niciunul nu a facut inca pasul cel mare. Carmen l-a asteptat, dar Danut a ezitat. Carmen se simte pusa intr-o lumina proasta de Danut, prin indecizia lui. Concurenta a spus ca a luat decizia de a astepta concurenti noi. Cristian si Elly au probleme de comunicare. Simona a incercat sa afle cu ce probleme se confrunta cuplul lor. Elly catre Cristian: „Ma doare cand te vad retras si nu vrei sa vorbesti cu mine!”

Doamna Nagie sustine ca va evita se se mai implice in relatia dintre Lucian si Elena. Elena i-a recomandat lui Lucian sa plece din competitie, pentru ca nu le-ar fi bine decat afara. Ulterior ei au stability sa stea in concurs pana la final. Sustinatorii nu cred in veridicitatea impacarii dintre Elena si Lucian. Lucian si Elena si-au facut planuri de viitor. Ea a incercat sa-l convinga pe el sa plece din competitie inaintea ei si sa o astepte afara. Marian si Cristiana au avut din nou probleme in cuplu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *