Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 27 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 27 octombrie 2014Cel mai iubit cuplu s-a destramat. Motivele te vor lasa fara cuvinte. Astazi, Flavius si Raluca ar fi implinit o luna de relatie. Cum a primit Raluca vestea ca iubitul ei insotit de mama lui vor pleca din competitie si cum a reactionat aceasta? Ce vor avea de spus doamna Gheorghita si Flavius? Aflati astazi incepand cu ora 12-00 si 14-00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. La finala saptamanii Elly a fost votata de telespectatori mireasa saptamanii si a fost pusa dinou in postura de a alege daca o protejeaza pe Ionela sau Madalina. Ea si-a motivat alegerea de o salva pe Ionela prin faptul ca aceasta din urma forma deja un cuplu in competitia mpfm si nu a dorit sa porneasca un nou scandal in care sa fie acuzata ca isi doreste destramarea celorlate cupluri. Cristian este si el deacord cu decizia luata de iubita lui si a afiramt ca si el ar fi sfatuit-o sa faca acelasi lucru.
In urma cu o luna de zile la Mireasa pentru fiul meu se oficializa cuplul dintre Raluca si Flavius. Din pacate cei doi nu au putut petrece aceasta zi impreuna, Flavius parasind competia impreuna cu mama s-a saptamana trecuta din cauza problemelor de sanatate pe care doamna Gheorghita le-a intampinat in ultimul timp. Cu toate ca atat Flavius cat si Raluca au certut telespectatorilor sa nu o mai voteze, Raluca s-a aflat pe locul 4 in topul celor care au votat, asa ca la finalul galei de sambata aceasta a ramas in competitie. Raluca este convinsa ca relatia dintre ea si Flavius va continua in ciuda obstacolelor care ii despart.

Revenind la problemele dintre Elly si Cristian, acesta a afirmat ca a luat acea pauza doar pentru a-i arata lui Elly ca si el este foarte orgolios. Cristian a facut pariu cu Marian ca v-a sta treaz 3 zile si 2 nopti insa chiar daca a facut eforturi mari nu a reusit si somnul l-a rapus.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

sursa: a1 ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *