Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 28 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 28 aprilie 2015Fiti alaturi de noi pentru a descoperi cele mai noi evenimente din competitie. Disputele dintre concurenti provoaca reproşuri intre indragostiti, iar nemultumiri tinute de mult ascunse ies la iveala! Fiti martori la cele mai noi afirmatii controversate si dezvaluiri uluiitoare, astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Ieri, Danut a facut anumite afirmatii la adresa lui Nicolae, iar astazi batalia orgoliilor s-a amplificat, deoarece Danut a continuat cu afirmatiile dure la adresa lui Nicolae.

Danut este de parere ca Nicolae este cel mai slab intelectual concurent din competitie. Atat doamna Maria, cat si Carmen l-au apostrofat pe Danut pentru comportamentul si jignirile pe care acesta i le-a adus lui Nicolae. Care credeti ca sunt motivele reale ale atipatiei dintre Danut si Nicolae? Nicolae este de parere ca Danut este gelos, deoarece Carmen se joaca cu el carti si remi.

Nicolae: “Danut este un barbat gelos! Daca de la un simplu joc se comporta astfel!” Danut: “Sunt pornit impotriva lui Nicolae de la prima proba, cand el a spus ca l-am injurat si l-am lovit cu o sticla!” Danut despre Nicolae: “Nu suport oamenii care mint cu materialul in fata!” A platit Danut polite mai vechi prin declaratiile lui despre Nicolae?

Elly a fost geloasa pe Cristian din cauza fostei iubite. A incercat un sustinator de-al Andradei sa o desparta pe Elly de Cristian? Fosta iubita: “Nimeni nu-l va cunoaste pe bCristian asa cum il cunosc eu!” Ieri, Danut a facut anumite afirmatii la adresa lui Nicolae, iar Carmen l-a apostrofat. Concurenta a fost nemultumita de atitudinea lui Danut. Danut: “Nicolae, nu esti un barbat adevarat!” Carmen despre Danut: “Esti penibil maxim! Esti disperat de viata!”

Catalina nu este de acord cu jignirile intre concurenti. Danut i-a criticat pe noii veniti in competitie, considerand ca ei se victimizeaza. Caatalina a fost criticata dur pentru reactia ei de la Finala Saptamanii trecute. Concurenta nu crede in sentimentele Anei fata de Petru.

Catalina despre Ana: “Nu-mi plac oamenii care mint!” Mama Catalinei dezaproba o eventuala relatie intre fiica ei si Petru. Mama Catalinei: “Petru nu o merita pe fiica mea!”, “Andrada incearca sa loveasca in fiica mea!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *