Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 28 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 28 ianuarie 2015Ne aflam in a treia zi a saptamanii, iar subiectele vin pe banda rulanta! Cristiana si Marian poarta discutii intense despre viitorul lor, Maria incearca din rasputeri sa-i gaseasca fiului o sotie ca-n poveste, iar inima Anisoarei este sfasiata intre dragostea de mama si sentimentele pentru iubitul ei! La ce decizii vor ajunge concurentii? Ce deznodamant vor avea framantarile lor? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00, alaturi de Andreea Mantea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Diferenta de varsta ar putea fi un impediment în relatia dintre Cristiana si Marian. Nimic nu este prea greu daca vrei sa iti gasesti jumatatea! Nicolae, Simona si Roxana s-au apucat de sport! Doamna Maria, deranjata de ipostaza in care se afla fiul ei! Ea considera ca unii concurenti nu au spirit de competitie! Atat Nicolae, cat si doamna Maria sunt suparati pe cei care ii nominalizeaza frecvent, in special Teodor.

Danut vrea sa stea langa Carmen tot restul vietii, dar ea vrea sa o lase in pace pentru totdeauna! Alina Plugaru a dezmintit informatia eronata prezentata in Finala de sambata legata de showul erotic la care Danut a fost prezent in 2008. Fosta actrita de filme xxx a spus ca Danut nu a fost platit sa urce cu ea pe scena, din contra el a platit bilet de intrare si a fost ales intamplator dintre spectatori. Doamna Anisoara isi doreste sa plece din competitie, dar Teodor isi doreste sa mai ramana. Teodor, in pericol sa calce stramb! Privirile lui s-au indreptat numai spre Cristina Pana, motiv de gelozie pentru Ionela.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *