Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 28 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 28 mai 2015Ce credeti ca se intampla intre Danut si Carmen? Se vor mai impaca cei doi sau va renunta el la ea?! Ce noi intrigi au aparut intre concurenti si de ce s-au certat Catălina si Nicolae, vedeti de la ora 12:00 si 14:00! Danut este de parere ca Nicolae si doamna Maria incearca sa-l provoace. Danut este dezamagit de deznodamantul relatiei pe care a avut-o cu Carmen! El a incercat sa o compare pe Carmen cu Andrada, lucru care a deranjat-o foarte mult. Desi Danut isi doreste impacarea cu ea, Carmen este categorica si spune ca intre ei nu mai poate fi nimic.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Carmen a fost intrebata de o telespectatoare care este semnificatia inelelor primite de la Danut, iar ea a raspuns ca pentru ea acele inele nu mai inseamna nimic. Ulterior, ea si le-a dat jos de pe mana.

Ieri, Catalina a fost acuzata de practici necurate la adresa Lauricai. La scurt timp secretul ei a fost dezvaluit chiar de ea. Concurenta a marturisit ca s-a ascuns pentru a fuma si nicidecum pentru a-i face vraji Lauricai.

Laurica, fosta concurenta, impreuna cu mama ei, au fost prezente in emisiunea de astazi.

Se pare ca Laurica regreta despartirea de Nicolae.

Laurica: “Nicolae sa nu mai fie naiv, Catalina se foloseste de el!”

Laurica: “Mi-am dorit ca Nicolae sa imi fie sot si tatal copiilor mei”

Catalina si Laurica s-au acuzat reciproc ca au luat legatura cu fostii lor iubiti!

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *