Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 28 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 28 noiembrie 2014Astazi ne vedem cu 10 minute mai devreme, de la ora 11:50, cu noi subiecte incitante, declaratii controversate si decizii ce va vor pune pe jar, numai la „Mireasa pentru fiul meu” ! Se folosesc fetele de pretextul somnului de frumusete pentru a-i tine la distanta pe baietii nedoriti? Suparati ca nu au fost intampinati asa cum se cuvine, baietii au decis sa le pedepseasca pe fetele somnoroase facandu-le farse. Zilele trecute, Carmen a primit anumite sfaturi din partea matusii ei, Nicoleta. Matusa lui Carmen i-a spus acesteia ca nu-si doreste ca ea sa fie roata de rezerva a lui Danut, in momentul cand nu va intra o fata pentru el, asa cum isi doreste.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 noiembrie 2014, ora 11:50 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Deoarece nu s-a ajuns la niciun rezultat concret, Carmen s-a hotarat sa nu-l mai asteapte pe Danut. Carmen a decis: „Nu mai vreau sa stau dupa Danut!” Danut: „Sunt anumite lucruri pe care le simt, dar nu pot sa le exprim!” Nicolae: „Danut o place pe Carmen, dar nu vrea sa recunoasca!” Carmen: „Nu-mi mai doresc absolut nimic, chiar astept sa intre concurenti noi!” Danut este de parere ca „amica” lui Carmen s-a atacat in momentul cand el, Nicolae si Catalin au cerut la camera sa li se aduca fete noi. Danut despre Carmen: „Ea ca si mine simte ceva, nu e chiar nimic acolo!” Zilele trecute, o sustinatoare a facut anumite afirmatii care au starnit controverse. Prietenele lui Carmen au fost acuzate ca ar dori sa o elimine din competitie. Roxana: „Nu am avut niciodata intentia de a o nominaliza pe Carmen!”

Intr-o dimineata, mamele au avut parte de o surpriza neplacuta. Farsa facuta mamelor a starnit o ploaie de critici la adresa fetelor. Faptasa a fost Ionela, iar mamele au decis sa o pedepseasca punand-o sa faca mancare timp de o saptamana. Isi doresc telespectatorii sa-i manipuleze pe concurenti prin cadouri? Doamna sustinatoare Milica este de parere ca unii sustinatori trimit cadouri cu scopul de a manipula concurentii dupa bunul lor plac. In urma criticilor primite de Ionela din partea sustinatorilor, Oana sare in apararea surorii ei. Oana a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune parerea despre cele discutate in emisiune.

Sustinatoarele au spus faptul ca familia Ionelei jigneste foarte rau pe internet. Oana i-a spus Ionelei, sora ei, ca Teodor este criticat pe grupuri de catre sustinatorii celorlati concurenti. Alina Nartea le-a propus fetelor o provocare de tinute. Baietii au fost nevoiti sa dea note. Castigul a fost o pereche de pantofi. Fetele au defilat, iar baietii au jurizat. Unii dintre ei au fost foarte critici. Castigatoarea in urma probei de tinute a fost Cristiana, care a castigat o superba pereche de pantofi. Concurentii au facut presupuneri legate de intrarea unor noi concurenti. Cei din casa au dezbatut si legat de fostii concurenti. Ei au facut presupuneri legate de conflictele pe care le-au avut concurentii sezonului anterior.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *