Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 28 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 28 octombrie 2014Itele povestilor de iubire se incurca pe zi ce trece. Fie se iubesc, dar nu se suporta, fie sunt prieteni, dar afirmatiile lor indica o relatie mai speciala. Descoperiti adevarul, astazi, de la ora 12:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Cu ocazia sarbatorii de Halloween concurentii de la mpfm s-au impartit in trei grupuri care se vor lupta pentru marea comoara. Grupurile formate sunt : Miresele Intunecate format din Elly, Carmen, Madalina, Roxana, Simona, Catalin si Danut, avandu-l ca conducator pe Cristian. Acestia trebuie sa pazeasca “Oglinda fermecata”. Al doilea grup este Vampirii patimasi sunt formati din doamna Nagie, doamna Ecaterina, doamna Anisoara, doamna Maria si Nicolae iar liderul lor este Marian.

Totemul lor este “Sceptrul Fermecat” Al treile grup este Licuricii razboincii ii are ca membrii pe Valentina, Daniel, Ionela, Teodor, Lucian, Cristiana si Raluca, fiind condusi de catre Elena. Acestia au ca totem “Felinarul fermecat”. Echipa invingatoare va castiga in ziua de Halloween o mega petrecere in Centrul Vechi.

Astazi conform calendarului catolic, Simona isi serbeaza onomastica. Cu aceasta ocazie familia i-a trimis un mesaje de sustinere insotit de un buchet de flori.
In pauza Marian a incercat sa captureze totemul Mireselor Inunecate, insa Roxana a fost vigilenta si l-a capturat pe acesta. De acum inaine Marian nu va mai avea voie sa atace alt totem.
Teodor si Ionela sunt dezamagiti de pozitia ocupata in clasamanetul voturilor. Cei doi nu inteleg de ce cuplurile care nu fac materiale si isi vad de treaba lor sunt defavorivate de catre telespectatori.
Dupa discutia dintre Danut si Cristian difuzata la finala saptamanii, Roxana s-a simtit deranjata si este de parere ca acesta din urma nu trebuia sa aiba acele afirmatii tinand cont ca ea si Elly sunt prietene.
Telespectatorii au votat in proportie de 63.6% ca Danut si Carmen ar trebui sa formeze un cuplu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

sursa: a1 ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *