Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 29 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 29 aprilie 2015Descoperiti cele mai recente evenimente petrecute in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Foşti iubiţi isi platesc poliţe, gelozia cuprinde inimile indragostitilor, iar tachinarile dau nastere unor furtuni aprige intre concurenti! Aflati mai multe, astazi, de la ora 12:00 si 14:00!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Neintelegerile si jignirile dintre Danut si Nicolae au continuat. Cuprins de gelozie, Danut a distrus trandafirul pe care Carmen l-a primit de la admiratorul ei, Razvan. Radu si Andrada s-au tot tachinat, adresandu-si cuvinte cu subinteles. Cei doi sunt despartiti, pentru ca niciunul dintre ei nu poate renunta la orgoliu. In timp ce Radu discuta cu Laurica in piscina, Andrada schimba impresii cu Nicolae.

O parte dintre concurenti vor merge la mare de 1 mai. Petru a recunoscut ca a fost violent cu fostele lui iubite. Andrada nu este de acord ca Radu sa-i tina apararea lui Petru, considerand ca cei doi nu au o prietenie adevarata.

Andrada: “Cand Radu a avut nevoie de Petru, acesta nu i-a fost alaturi!” Petru: “Andrada, te crezi desteapta, dar vezi lucrurile gresit! Ma jignesti prin felul in care imi vorbesti!” Radu: “Andrada ma jigneste!” Elly si Cristian au implinit astazi 4 luni de logodna. Acestia au primit din partea sustinatorilor o plimbare cu elicopterul deasupra Bucurestiului. Zilele trecute, Petru si-a povestit viata. Petru: “Nu simt dorul familiei! Nu am sentimente pentru ei!

Petru a fost criticat dur de una dintre surorile lui pentru afirmatiile facute despre trecutul familiei lor.

Sora lui Petru: “Fratele meu nu spune adevarul complet, isi aminteste doar ce ii convine!”, “Nu pot sa vad cum fratele meu arunca toata mocirla pe mama, cand ei sunt cei care nu ne-au acceptat!” O parte dintre concurenti vor merge la mare de 1 mai. Petru a recunoscut ca a fost violent cu fostele lui iubite. Andrada nu este de acord ca Radu sa-i tina apararea lui Petru, considerand ca cei doi nu au o prietenie adevarata.

Andrada: “Cand Radu a avut nevoie de Petru, acesta nu i-a fost alaturi!” Petru: “Andrada, te crezi desteapta, dar vezi lucrurile gresit! Ma jignesti prin felul in care imi vorbesti!” Radu: “Andrada ma jigneste!” Elly si Cristian au implinit astazi 4 luni de logodna. Acestia au primit din partea sustinatorilor o plimbare cu elicopterul deasupra Bucurestiului. Zilele trecute, Petru si-a povestit viata. Petru: “Nu simt dorul familiei! Nu am sentimente pentru ei!”

Petru a fost criticat dur de una dintre surorile lui pentru afirmatiile facute despre trecutul familiei lor. Sora lui Petru: “Fratele meu nu spune adevarul complet, isi aminteste doar ce ii convine!”, “Nu pot sa vad cum fratele meu arunca toata mocirla pe mama, cand ei sunt cei care nu ne-au acceptat!” Petru a purtat o discutie extrem de emotionanta cu sora lui, Carmen, acest moment fiind un prim pas spre reintregirea familiei.

Dupa ce a iesit din competitie, Ana si-a descoperit sentimentele pe care le are pentru Petru si a decis sa lupte pentru el. Petru a rugat-o pe Ana sa vina in emisiune, desi aceasta a refuzat ultima oara sa mai apara la Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *