Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 29 ianuarie 2015

emisiunea mpfm din 29 ianuarie 2015Finala Saptamanii se apropie cu pasi repezi, dar au ramas multe subiecte de discutat! Florin a pasit pragul Casei, iar concurentii traiesc povesti de dragoste precum Romeo si Julieta! Avem iubiri furtunoase, sentimente neimpartasite si tensiuni intre concurenti ce ating cote maxime! Aflati mai multe, astazi, de la ora 12:00 si 14:00, alaturi de Andreea Mantea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Tatal lui Elly este hotarat sa isi renege fiica daca ea va ramane alaturi de Cristian! Ce va alege Elly: stabilitatea financiara oferita de parintele ei sau dragostea pentru Cristian? Carmen: „Nu-mi place comportamentul lui Danut si nu voi fi niciodata cu el!” Zidul ridicat de Carmen este asaltat cu inversunare de Danut!

Cristian si Elly au implinit astazi o luna de la logodna. O admiratoare misterioasa i-a trimis lui Cristian un trandafir insotit de o declaratie de dragoste! Se teme Elly ca il va pierde pe Cristian cand fete noi isi vor face aparitia in casa Mireasa pentru fiul meu? Razvan si George, fostii concurenti de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, au dorit sa vina in platou pentru a-i incuraja pe concurentii actuali si pentru a le da sfaturi celor singuri.

Danut: „De acum incolo o voi lasa pe Carmen in pace, sa-si traiasca linistita viata!” A renuntat Danut definitiv la Carmen sau este doar o decizie de moment? Mai exista cale de impacare intre Carmen si Danut? Ce o impiedica pe Carmen sa se impace cu Danut? Carmen: „Mi se pare ca Danut dramatizeaza prea mult pentru o relatie ce a durat doar trei saptamani!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *