Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 29 mai 2015

emisiunea mpfm 4 din 29 mai 2015De ce credeti ca s-au certat Catalina si Nicolae? Ce intrigi au fost din cauza nominalizarilor si ce are de reprosat Teodor, aflati astazi de la ora 12:00 si 14:00! Carmen a pus punct definitiv relatiei cu Danut insa el nu poate accepta acest lucru. Concurentul a incercat in mai multe randuri o impacare cu ea, dar fara niciun rezultat.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 mai 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Concurentii au incercat o strategie de a o nominaliza pe Catalina, insa nu toti au inteles cum s-au vorbit ceilalti sa voteze.

Elly: “Daca stiam de strategia celorlalti, as fi nominalizat-o si eu pe Catalina!”

Doamna Maria si Nicolae i-au reprosat Catalinei ca nu si-a recunoscut viciile de la bun inceput si astfel a dat nastere unor aprigi controverse.

Andrada, Danut si Radu au acuzat-o pe Catalina ca si-a asumat un aer de superioritate de cand se afla pe locul al doilea.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

43 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 29 mai 2015

  1. Violeta

    Dna Maria este, dupa parerea mea, absurda cand afirma ca o deranjeaza faptul ca unii dintre concurenti si-au facut strategii, ca au nominalizat-o pe Catalina sau isi pun intrebari in legatura cu autenticitatea sentimentelor Catalinei pentru Nicolae. Probabil ca dna Maria si-ar dori sa fie lasata sa in pace, sa ajunga nestingherita si nebagata in seama, pe locul 1 si chiar in Marea Finala, ca sa puna mana pe Marele Premiu. Aceasta este o competitie, dna Maria, si mi se pare normal ca favoritii publicului sa fie luati la ochi de catre ceilalti concurenti. Nu inteleg de ce dvs ati avea un statut special, fata de ceilalti concurenti, si ar trebui sa vi se permita acces liber la Marea Finala sau zbor nestingherit catre pozitia fruntasa a clasamentului. Eu ii inteleg pe concurenti cand vad in cei de pe pozitiile fruntase ale topului niste concurenti de temut.

    In legatura cu vesnica pomenita, in sensul de dezbatuta in emisiune, numita Catalina: ma uit la ea cu cata nesimtire joaca aceasta carte a victimizarii. Stie ca, in ceea ce o priveste, aceasta este singura ei carte care o avantajeaza si o urca in top: a ajutat-o si in a intra in competitie, atunci cand poza in nefericita indragostita in Petru, a ajutat-o si cand a plans cu lacrimi de crocodil cand, la cererea ei, ceilalti concurenti au nominalizat-o, si ea se temea ca va pleca, a ajutat-o si cand a zis ca se lupta, o citez acum, „cu haita de lupi”, propulsand-o in clasament acest comportament lacrimogeno-siropos, dar, care este de fapt, un comportament perfect calculat, ca ea sa iasa in avantaj. Despre numeroasele relatii amoroase ale Catalinei, ce pot sa mai spun decat sa aiba grija Nicolae cine e femeia de langa el, inainte de a-i pune verigheta pe deget, iar dnei Maria i-as recomanda sa nu mai puna partea materiala, adica banii, inaintea fericirii baiatului ei, iar cu asta am zis tot.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *