Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 29 septembrie 2014

emisiunea mpfm din 29 septembrie 2014Fetele si baietii se intalnesc din nou, dar nu in Casa, ci in platou. Pe cine nu vrea Catalin in preajma Cristianei? Descoperiti ce subiecte picante ii aduc pe acestia in aceeasi locatie astazi, de la ora 12:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. De la o saptamana la alta numarul concurentilor din casa mpfm se micsoreaza si asta nu datorita eliminarilor. Dupa finala saptamanii din 27.09 septembrie, Alexandru a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu din cauza unor probleme de sanatate. Vestea nu i-a picat foarte bine Andreei, deoarece in acea seara ea si Alexandru luasera hotararea de a se cunoaste mai bine. Totusi este mai bine ca s-a intamplat acum la inceput inaite sa apara sentimente puternice, decat dupa cateva luni cand relatia din ei ar fi avansat. Andreea a marturisit in emisiunea de azi ca inainte sa intre in competitia Mireasa pentru fiul meu, ea si Alexandru au legatura pe facebook si au cazut de comnu acord sa se cunoasca mai bine in casa. Stefan a confirmat ca cele spuse de Andreea sunt adevarate si ca atunci cand Alexandru a spus ca vrea sa o cunoasca si sa meraga la intalnire cu ea a vrut doar sa ii ridice acesteia moralul.
Catalin este de parere ca anturajul Cristinei din casa mpfm reprezinta o influenta nefasta asupra relatiei lor si afirma ca nu ii plac fetele din jurul iubitei sale. Pentru cateva momente viitorul relatie dintre Catalin si Cristiana a fost incert. Catalin a fost foarte suparat din cauza comportamentului Cristinei, el marturisind celorlalti baieti ca nu mai are rabdare, insa in emisiunea de azi acesta si-a cerut scuze pentru iesirea din finala saptamanii si spune ca a vorbit la nervi, singura fata care il intereseaza fiind Cristiana.

In pauza dintre emisiuni Andreea a incercat sa sara gardul pentru a parasi competitia insa nu a reusit acest lucru. Ea este foarte trista ca Alexandru, baiatul de care se indragostise, nu mai este concurent la Mireasa pentru fiul meu, acesta parasind competitia din cauza unor probleme de sanatate. Andreea isi dorete foarte mult sa paraseasca competitia si a afirmat ca dupa ce v-a pleca de ma mpfm v-a lua legatura cu Alexandru pentru a lamuri situatia dintre ei.

Dupa finala saptamanii de sambata, cei patru concurenti care nu s-au ales reciproc, Madalina , Carmen, Danut si Marian, s-au intalnit in casa baietilor pentru a se cunoaste mai bine si a afla lucrui noi unii despre altii. Toti patru sunt de parere ca ceilalti concurenti de la Mireasa pentru fiul meu s-au grabit in momentul in care au format cuplurile.

De partea celalta, cuplurile au avut parte de o mica petrecere, un bun prilej pentru acestia de a se tachina. Daniel a observat ca toti cei prezenti la acel eveniment se potrivesc, moment in care Valentina i-a replicat in gluma ca doar el este singurul care inca mai cauta.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *