Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 3 aprilie 2015

emisiunea mpfm 4 din 3 aprilie 2015Fiti alaturi de noi pentru a afla prin ce peripetii au mai trecut Carmen si Danuţ in incercarea de a descoperi secretul unei casnicii de succes! Dar nu ne oprim aici, pentru ca suferintele indragostitilor se accentueaza, iar iubirea neimpartasita continua sa provoace victime in randul concurentilor! Va invinge dragostea? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 aprilie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Carmen si Danut au experimentat timp de 3 zile viata de cuplu proaspat casatorit. Ei au muncit, au facut cumparaturi, au gatit si au primit invitati, din randul sustinatorilor, familiei, prietenilor si concurentilor.

Ionela si Teodor intampina probleme in cuplu. Desi este cu Ionela, Teodor se simte singur. Cel mai vechi cuplu din competiție au întâmpinat probleme în relație. Ionela și Teodor au fost la un pas de despărțire! Nemulțumirile lui Teodor față de iubita lui: “Ionela se aprinde mult prea repede!”

Concurentii au fost chemati in Camera de Interviuri pentru a marturisi care a fost cea mai mare minciuna spusa pana acum in competitie.

Roxana, despre relatia cu Andrei: “Nu ai timp sa te cunosti cu adevarat in doar o luna de zile!”

Andrei a fost criticat dur de matusa Roxanei din cauza dorintei lui de a parasi competitia. Alice i-a spus astazi prin telefon lui Andrei: “Ai alergat după ea tot timpul, iar acum o laşi baltă. Trebuie să rămâneţi în competiţie şi să luptaţi pentru dragostea voastră.”

Concurenţii au avut ieri o sarcină dificilă şi anume, să decidă dacă cei doi concurenţi (Cristian si Radu) vor rămâne în competiţie. Acest lucru, însă, i-a făcut să fie extrem de agitaţi, deoarece mulţi se tem ca decizia lor să nu le afecteaze parcursul în competiţie.

Ce se va întâmpla în continuare cu Cristian şi cu Radu vom ştii abia mâine, însă cei care vor decide soarta lor sunt chiar concurenţii. Totuşi, aceştia nu au reacţionat prea bine atunci când au aflat despre ce e vorba, s-au temut că identitatea lor nu va fi păstrată ascunsă.

Şi-a dorit să-şi întemeieze o familie, însă nu a reuşit să cucerească inima niciunei concurente, motiv pentru care Nicolae îşi doreşte să plece acasă. În ultima perioadă, concurentul a fost cuprins de dorinţa de a pleca acasă, iar nervii săi s-au revărsat asupra mamei sale, căreia i-a spus că este nebună.

Au trecut doar câteva săptămâni de când Gabi a plecat din competiţie, iar acum acesta s-a întors. Degeaba, căci Ana nu a vrut să vorbească cu el şi nici nu este interesată să aibă o relaţie cu el pe viitor. In emisiunea de astazi, Gabi a stat fata in fata cu Ana si prietena ei, Bianca.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *