Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 3 decembrie 2014

emisiunea mpfm din 3 decembrie 2014Se plac cu adevarat sau doar se tolereaza? Sunt sentimentele lor sincere? Descoperiti dedesubturile relatiilor dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00, numai la „Mireasa pentru fiul meu” ! La ce decizii au ajuns concurentii dupa cele 21 de minute fara camere si lavaliere? Danut spune ca atunci s-a format cuplul cu Carmen, dar ce s-a intamplat cu adevarat? Descoperiti raspunsul la aceste intrebari, dar si multe subiecte incitante, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 decembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Lucian si Elena nu se mai tin de mana. Intre ei au aparut din nou tensiuni. Marian si Cristiana au avut parte de mici dispute in cuplu. Marian i-a reprosat Cristianei ca foloseste acelasi ruj roz de cand au format un cuplu. Doamna Maria si doamna Ecaterina au aprobat gestul lui Catalin de a se distanta de grupul vesel, atunci cand a fost cazul.

Grupul vesel a castigat 21 de minute fara camere de filmat si fara lavaliere. Danut a spus ca in cele 21 de minute i-a destainuit lui Carmen sentimentele pe care le nutreste pentru ea. Doamna Maria a fost deranjata de faptul ca Nicolae nu protesteaza in fata baietilor. Se victimizeaza Nicolae sau glumele baietilor pe seama lui sunt exagerate? Danut si Nicolae s-au acuzat unul pe celalalt de ipocrizie. Nicolae vs. Grupul Vesel. Acuzatiile au curs din ambele parti. Nicolae a fost acuzat ca se foloseste de tachinarile baietilor pentru a se victimiza. Intrebarea zilei: „Credeti ca Nicolae ii provoaca pe Danut si pe Catalin ?” Danut a sicanat-o pe Simona, amuzandu-se pe seama gandurilor pe care ea le-a asternut pe hartie. Are Simona sentimente ascunse pentru Danut?

Inainte de a forma un cuplu, Danut si Carmen au incercat sa se cunoasca mai bine. Elena a fost acuzata ca nu are sentimente pentru Lucian, desi el o iubeste. Ce se intampla intre Lucian si Elena? Doamna Ileana, sustinatoare: „Pentru Elena, Lucian nu este cartea castigatoare!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *