Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 3 februarie 2015

emisiunea mpfm din 3 februarie 2015Care au fost sfaturile pe care le-a primit Danut din partea unei sustinatoare? Cand Carmen nu il dorea, sustinatoarele il cauta! Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 februarie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Au asteptat cu nerabdare luna februarie pentru a intra noi concurenti, insa sambata, la Finala Saptamanii, atat fetele, cat si baietii au avut un comportament deplasat. In timp ce erau difuzate materialele de prezentare ale celor patru fete, acestia au facut diferite glume, care mai de care mai haioase si mai taioase.

Nici bine nu au pasit in platoul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, caci au starnit deja controverse. Atat noile fete, cat si ceilalti concurenti au fost extrem de rezervati in ceea ce priveste formarea unei relatii de prietenie. Ba mai mult, unii dintre ei si-au declarat razboi.

Iepuras si Alba ca Zapada isi doresc ca Elly si Carmen sa fie eliminate. In urma celor auzite pe material, Danut le-a declarat razboi noilor concurente.

Ca urmare a atacului declarat de Danut, Iepuras a inceput sa planga.

S-a bucurat enorm cand Carmen a acceptat sa formeze din nou un cuplu cu el, insa vestea ca cei doi s-au impacat nu a fost privita cu ochii buni de toti oamenii. Astazi, un telespectator al emisiunii l-a criticat vehement pe Danut dupa ce a avut un comportament total nepotrivit fata de concurenta.

Clopotica a avut si ea parte de o intalnire cu baietii din competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *