Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 3 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 3 iunie 2015Ce credeti ca au avut de spus concurentii despre nominalizari? Cum se inteleg Andrada si Simona si ce conflict a existat intre spartani si sagetile albastre, aflati de la ora 12:00 si 14:00! La Finala Saptamanii, mai multi concurenti au incercat sa evite eliminarea unuia dintre ei, nominalizandu-i pe cei protejati de public! Simona crede ca nominalizarea primita din partea Andradei a fost in semn de razbunare, in urma apropierilor dintre ea si Radu. Simona: “M-a amenintat ca ma distruge, iar aceasta este o cale buna de a incepe!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Eliminarea Simonei din cursa pentru masina a starnit ample controverse in casa Mireasa pentru fiul meu.

Tensiunea a atins cote maxime in casa, caci cursa pentru castigarea masinii e tot mai apriga. In timp ce unii sustin ca s-au facut strategii, Danut a marturisit ca nu a eliminat-o pe Simona ca sa se razbune.

Carmen: “Daca eram eu eliminata din cursa pentru masina toata lumea era fericita!”

Carmen: “Nu cred ca Elly va fi eliminata de Cristian daca acesta se afla in postura de a lua aceasta decizie!”

Ziua de 1 Iunie a fost una tensionata pentru concurenti, caci proba cu oua a incins spiritele. Dupa ce a lovit-o pe Catalina cu putere, concurentii l-au acuzat pe Cristi ca ar fi profitat de situatia in care se afla aceasta pentru a se razbuna.

Doamna Angela, mama Catalinei: “Sagetile Albastre tindeau sa arunce cu putere in concurenti!”

Catalina a fost pusa la zid, iar Cristi a profitat de acest lucru pentru a se razbuna. El a aruncat cu oua in ea foarte tare, lucru care a fost criticat vehement de cei din casa. El, insa, a negat totul.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *