Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 3 martie 2015

emisiunea mpfm 4 din 3 martie 2015Confruntarile iubirii continua, iar acuzatiile devin din ce in ce mai taioase! Bianca si Petru refuza sa accepte o posibila relatie intre Ana si Gabi, dar cum se vor desfasura evenimentele? Vom asista la inabusirea in fasa a unei povesti de dragoste sau glasul iubirii dintre Ana si Gabi se va face auzit? Dar nu ne oprim aici, pentru ca vartejul disputelor i-a atras si pe ceilalti concurenti, iar reactiile si controversele nu au intarziat sa apara! Descoperiti cum au fost primite cele doua noi concurente in Casa, dar si ce impresie au provocat baietii noi in randul concurentilor. Dar nu ne oprim aici, pentru ca urmeaza, declaratii inedite de dragoste, confruntari intre prieteni si dorinte ce vor depasi orice obstacole! Fiti martorii acestor evenimente uimitoare astazi, de la ora 12:00 si 14:00, alături de Andreea Mantea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 martie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Bianca susține că prietena ei, Ana, a fost influențată să se apropie de Gabi. Aceasta încearcă să își și argumenteze părerea, dar o parte dintre concurenți nu sunt de acord cu ea.

Ana consideră că Gabi ar trebui să aibă altă atitudine în privința bunicii și a prietenei ei. Vezi aici cum a reacționat acesta! Gabi a fost criticat dur de concurenți pentru comportamentul său față de bunica și prietena Anei. Andrada: ”Gabi nu este potrivit pentru Ana. Petru este bărbatul perfect pentru ea!”

Concurentii vechi s-au amuzat de pseudonimele cu care s-au prezentat noii veniti. Pe ce fete au pus ochii noii concurenti? Iepuras si Gabi ar vrea sa o cunoasca pe Ana, Godzi ar dori sa o cunoasca mai bine pe Simona, Tapu si Bombonel isi doresc sa o cucereasca pe Roxana. Radu si Andrada s-au impacat. Ionela si Teodor s-au distrat pe cinste la munte.

S-au susţinut reciproc de-a lungul competiţiei, însă acum Roxana şi Simona au avut o discuţie aprinsă. Deranjată de reproşurile privind greşelile gramaticale pe care le face, Roxana s-a supărat, iar când a încercat să discute cu Simona, aceasta s-a arătat şi mai nemulţumită, fapt ce a dus la o ceartă cu scântei. Roxana si Simona au avut parte de un mic schimb de replici. Roxana catre Simona: “M-ai facut sa ma simt penibil!” Carmen si Danut au o relatie surprinzatoare. Cei doi s-au logodit pe data de 1 martie, cand au implinit o luna de la ultima despartire.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *