Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 3 noiembrie 2014

emisiunea mpfm din 3 noiembrie 2014Sarbatoarea de Halloween s-a incheiat, dar activitatile intreprinse de concurenti in acea perioada au dat nastere multor momente controversate. Descoperiti ce dispute au aparut in urma nemultumirilor acestora, astazi, de la ora 12:00 si 14:00. Dupa Gala de sambata, Catalin si Madalina au ramas in competitie, la dorinta majoritatii telespectatorilor. Concurentii au fost duminica dimineata la vot. Catalin sustine ca nu o mai vrea pe Cristiana, dar face ce face si tot la ea se intoarce.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 noiembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay ro. Catalin si mama lui au avut un schimb dur de replici. Doamna Ecaterina este de parere ca Danut avea dreptate sa se supere pe Catalin ca nu l-a ales sa mearga impreuna la karting. Aceasta a recunoscut ca Danut chiar a fost alaturi de fiul ei, iar acesta trebuia sa aprecieze tinand cu echipa lor. Elena este suparata si isi doreste sa plece din competitie. Danut, garantul respectarii regulamentului: s-a asigurat ca niciun baiat nu doarme in Casa Fetelor. Marian a avut un schimb dur de replici cu Danut, pentru ca s-a simtit deranjat de metoda lui de a-l trezi din somn.

Concurentii s-au pus de acord cu impartirea accesoriilor pentru petrecerea de Halloween. Teodor a fost suparat ca familia lui nu il sustine in competitie. Simona si Roxana au vorbit despre baietii din casa codificat, inlocuind numele lor cu marci de masini. Ambele concurente au vorbit despre un concurent pe care il plac. Temerile mamei Valentinei sunt si temerile concurentei. Valentina i-a comunicat lui Daniel fricile ei. Concurenta nu a avut incredere in intentiile lui Daniel, in momentul cand el a insistat ca ea sa plece inaintea lui din competitie. Daniel a fost afectat de discutia purtata cu Valentina.

La intrebarea: “Credeti ca Elena si Lucian ar trebui sa depaseasca tensiunile si sa isi continue relatia?” majoritatea telespectatorilor (76,9%) au raspuns NU. Dupa terminarea emisiunii, Elena l-a luat in brate pe Lucian si l-a sarutat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

sursa: a1 ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *