Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 3 octombrie 2014

emisiunea mpfm din 3 octombrie 2014Descoperiti cine pe cine place, cine cu cine se iubeste si ce relatii se destrama, astazi, de la ora 12:00. Cum vor evolua cuplurile din competitie? Cum prevad concurentii viitorul relatiilor lor? Se lasa cu despartiri sau cu povesti de dragoste pasionale? Aflati astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 octombrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay. ro. Astazi vom afla cum decurg lucrurile intre Roxana si Stefan dar si daca se infiripa ceva intre Cristian si Elly. Aceasta din urma s-a simtit deranjata ca atunci cat Cristian a trebuit sa aleaga o fata si un baiat cu care sa mearga la petrecerea privata el a ales-o pe Valentina. Se pare ca acestuia ii este teama sa nu fie dezamagit si deaia ezita sa formeze un cuplu cu Elly.

Trecand la celalat cuplu am aflat de la Roxana ca relatia dintre ea si Stefan s-a incheiat. Ei nu ii place cum se comporta Stefan si ca si-ar dori ca el sa fie un baiat matur de la care sa aiba ce invata, nu sa il invete ea. Roxana este de parere ca mare lor problema este lipsa de comunicare.

Danut si Stefan au avut un mic conflict deoarece unul din ei doreste sa se odihneasca noaptea iar altul sa se distreze.

In emisiunea de azi de la mpfm aflam ca prietenia dintre Cristiana si prietenele ei scartaie datorita relatiei cu Catalin. Acesta din urma este de parere ca prietenele ei o influenteaza in modul negativ si ca e foarte posibil ca din cauza lor povestea lor de dragoste sa nu aiba un viitor.

Elena si Valentina considera ca ele au incercat sa ii dea sfaturi bune Cristianei si ca i-au luat apararea lui Catalin cand cei doi au avut probleme si nu inteleg de ce acesta nu le vede cu ochi buni.

Daniel sutine ca ei baietii sunt uniti, dar fetele s-au impartit in grupulete. Baietii cred ca Elena esta capul rautatilor in casa fetelor de la Mireasa pentru fiul meu.. Aceasta se apara si afirma ca baietilor le este frica de fetele care sunt sigure pe ele.

Ezitarile de la inceput pun in pericol relatia dintre Valentina si Daniel. Lucian ii i-a apararea prietenului sau Daniel si sustine ca acesta face tot ce trebuie, insa Valentina este prea suparacioasa.
Nicolae a decis, formeaza un cuplu cu Simona, ea insa mai asteapta. Aceasta afirma ca nu a venit la Mireasa pentru fiul meu pentru a se casatori ci pentru a gasi pe cineva cu care sa se marite in afara competitie. Simona spune ca in acest moment nu simte ca Nicolae este barbatul pe care ea il cauta.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *